eiken tabletten op maat

eiken tabletten op maat

Heeft u massief eiken tabletten op maat nodig ? Bestel ze dan gemakkelijk vanaf de bank thuis bij QATRINA !

De deur hoeft u er tegenwoordig niet meer voor uit, want eiken tabletten op maat bestelt u tot op de millimeter nauwkeurig online bij QATRINA ! Wij werken met de allernieuwste computergestuurde machines waarmee elke gewenste vorm gemaakt kan worden. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Van onze eiken tabletten op maat maakt u zelf uw eigen meubels of u gebruikt ze bijvoorbeeld als tafelblad.

Het grootste deel van de door onze klanten bestelde tabletten zijn vervaardigd uit eiken. Wij gebruiken hiervoor het schitterende en keiharde Slavonisch eikenhout. Ons hout wordt speciaal op kleur en structuur geselecteerd en is gegarandeerd FSC gekeurd. Een waarborg voor een absoluut hoogwaardig en milieuvriendelijk geproduceerd product.

Onze vol massief eiken tabletten leveren wij op maat in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Prachtige tabletten in andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Neem even een kijkje op onze website: klik hier.

Onze tabletten zijn leverbaar in twee uitvoeringen: wij leveren in doorgaande lamellen en vingerlas in vier diktes: 20, 25, 30 en 40 millimeter. Een andere tussenliggende dikte is op aanvraag mogelijk.

Ook ‘gewoon’ te bestellen bij QATRINA: op maat gemaakte tabletten in kopshout. Via onze website in 60 mm. dik eiken te bestellen, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en eventueel nog (veel) dikker. Klik hier voor onze categorie kops eiken.

Sommige klanten hebben snel tabletten nodig. Voor hen hebben wij ook tabletten in courante maten en diktes op voorraad: de levertijd bedraagt dan normaal gesproken ca. 1 week. Klik hier onze voorraadpanelen of bel of mail ons even.

 

 

 

eiken tabletten op maat

eiken tablet op maat (kops eiken)

 

Lekker makkelijk: bestel uw tabletten gewoon thuis vanaf de bank

Lekker relaxt online eiken tabletten bestellen ? Welkom bij QATRINA ! U bestelt ze op maat en wij maken ze tot op de mm. nauwkeurig in de door u gewenste vorm en afmeting.

In onze online webwinkel kunt u vierkante of rechthoekige eiken tabletten bestellen in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Kopshout is online te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Neem contact met ons op mocht u een speciale vorm of grotere tabletten wensen: deze zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken tabletten op maat ?