eiken tablet

eiken tablet

Zelf aan het klussen en een eiken tablet nodig ? Bestel het eenvoudig online bij QATRINA !

Stop maar met zoeken: een massief eiken tablet bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA ! Zo goed als iedere denkbare vorm kunnen wij voor u maken, dus neem gerust even contact met ons op als u iets heel speciaals in gedachten heeft.

Er zijn talloze toepassingen voor een eiken tablet te verzinnen. U maakt er bijvoorbeeld zelf uw meubels van, gebruikt het als prachtig werkblad voor in de keuken of als sfeervolle warme wandbekleding. Het merendeel van onze tabletten wordt besteld in eiken. Wij gebruiken hiervoor het prachtige maar tevens oersterke Slavonisch eikenhout. Speciaal op kleur en structuur geselecteerd en allemaal FSC gekeurd.

Slavonisch eiken leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Tabletten in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier.

Ons hout is leverbaar in twee uitvoeringen: wij leveren tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met een dikte van maximaal 40 mm. in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem even contact met ons op indien u een andere dikte nodig heeft.

Nauwelijks te krijgen, maar bij QATRINA gewoon op maat te bestellen: tabletten in kopshout. In onze webwinkel kunt u 60 mm. dik kops eiken bestellen. Op aanvraag zijn kopshout tabletten in andere houtsoorten en dikkere tabletten mogelijk. U kunt bij ons tot en met 120 mm. dik kopshout bestellen. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout’ op de website.

Geen tijd om op maatwerk te wachten ? Goed nieuws dan, want wij hebben ook een grote hoeveelheid tabletten in gangbare afmetingen en diktes op voorraad. Deze zijn normaal gesproken al binnen een week bij u thuis te bezorgen. Klik hier voor een overzicht van onze voorraadpanelen of neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

eiken tablet

eiken tablet in kopshout

 

Tabletten bestellen vanuit uw luie stoel thuis 

Heel gemakkelijk online tabletten op maat bestellen bij QATRINA. Tot op de mm. nauwkeurig en in elke gewenste vorm en afmeting gemaakt. In onze online webshop kunt u vierkante en rechthoekige eikenhouten tabletten bestellen in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit, maar dus ook kops eiken tabletten van 60 millimeter dik.

Neem even contact met ons op voor speciale vormen en eventuele grotere tabletten, want deze leveren wij uitsluitend op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tablet ?