eiken tablet op maat

eiken tablet op maat

Aan het klussen en een massief eiken tablet op maat nodig ? Bestel het dan gemakkelijk online bij QATRINA !

Stopt u maar met verder zoeken, want een eiken tablet op maat bestelt u eenvoudig en voordelig online bij QATRINA ! Omdat onze producenten met uitsluitend de allernieuwste machines werken kunnen wij iedere vorm voor u maken: neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een eiken tablet op maat is voor duizend en een dingen te gebruiken: van zelfbedachte meubels tot werkblad voor in uw keuken. De mogelijkheden zijn enorm. Het overgrote deel van de tabletten wordt bij ons besteld in eikenhout. Wij bouwen onze eiken tabletten op uit schitterend, ijzersterk Slavonisch eiken. Dit wordt door onze producenten op kleur en structuur uitgezocht, en is vanzelfsprekend allemaal FSC gekeurd.

Onze Slavonisch eiken tabletten zijn in drie kwaliteiten te bestellen: in foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eiken tabletten zijn ook tabletten in een andere houtsoort mogelijk op aanvraag. Een overzicht hiervan vindt u op onze website: klik hier. De tabletten zijn leverbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes leveren wij uitsluitend op aanvraag. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA: tabletten van kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik kops eikenhout, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker. Klik hier voor ons kopshout.

Maatwerk duurt u te lang ? Wij hebben ook een groot aantal tabletten in courante afmetingen en diktes op voorraad. Normaal gesproken kunnen wij deze binnen een week bij u afleveren.
Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze fraaie voorraadpanelen of neem direct even contact met ons op.

 

 

 

eiken tablet op maat

eiken tablet op maat in kopshout

 

Massief houten tabletten bestellen vanaf de bank thuis 

Gemak dient de mens: bestel eenvoudig uw hout op maat online bij QATRINA. Elke gewenste vorm en afmeting tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt.

Vierkante en rechthoekige eiken tabletten bestelt u gemakkelijk zelf via onze website in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. In doorgaande lamellen, in vingerlas, of in het exclusieve kopshout.

Ingewikkelde vormen en grote tabletten leveren wij uitsluitend op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op. Bij QATRINA kan (bijna) alles !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tablet op maat ?