eiken snijplank

eiken snijplank

Voor een betaalbare eiken snijplank in de door u gewenste afmetingen en vorm moet u bij QATRINA zijn

Een speciale maat of een speciale vorm in gedachten ? Wij maken uw eiken snijplank exact op maat en exact in de door u gewenste vorm ! Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig moet u bij QATRINA zijn.

Snijplanken worden bij ons overwegend besteld in eikenhout. Als een van de weinige leveranciers werken wij niet met het standaard Europese eiken, maar met een veel mooiere en hardere eikensoort: Slavonisch eiken, voornamelijk afkomstig uit Kroatië en omringende landen. Met recht een exclusieve houtsoort en voor ons op kleur en uitstraling geselecteerd. Gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt en altijd FSC gecertificeerd. De beste kwaliteit massief hout, maar dan wel voor een redelijke prijs.

Wij hebben ervoor gekozen online alleen eikenhout op maat aan te bieden. In onze webshop vindt u hierover meer informatie. U kunt hier terecht voor eiken snijplanken opgebouwd uit in de breedte met elkaar verlijmde doorgaande lamellen, samengesteld uit kortere lamellen voorzien van een vingerlas en voor snijplanken gemaakt van verlijmde vierkante blokjes kopshout. Snijplanken met doorgaande lamellen en uitgevoerd in vingerlas leveren wij tot maximaal 40 mm. dik. Dikker kan op aanvraag. Snijplanken in een kops uitvoering kunnen wij met een dikte van 6 centimeter voor u maken.

 

 

 

eiken snijplank

Kopshout Slavonisch eiken snijplank, 6 centimeter dik

Snijplanken op maat voor u gemaakt in doorgaande lamellen, in vingerlas of uitgevoerd in schitterend kops hout

Maatwerk in meerdere prachtige houtsoorten: in vingerlas en in doorgaande lamellen leveren wij naast Slavonisch eiken namelijk ook essen, ahorn, kersen, notenbeuken en acacia. In een kops uitvoering kunt u bij ons terecht voor snijplanken in eiken, beuken, kersen, essen en acacia.

Natuurlijk leveren wij meer dan alleen snijplanken: bij QATRINA kunt u ook een kant en klaar op maat gemaakt werkblad, bureaubladbarblad, keukenblad, tafelblad of toonbank bestellen. En dat in drie verschillende uitvoeringen en in heel veel houtsoorten ! Wilt u graag meer weten of heeft u speciale wensen, bel of mail ons dan even. Wij kunnen het vast wel voor u maken.

Bent u geïnteresseerd in een eiken snijplank ?