eiken platen op maat gemaakt

eiken platen op maat gemaakt

Massief eiken platen op maat gemaakt, bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

Vol massief eiken platen op maat gemaakt zijn de laatste jaren helaas behoorlijk in prijs gestegen. Door onze gunstige inkoopkanalen in Oost-Europa, kunnen wij deze echter tot op de dag van vandaag nog steeds zeer scherp aanbieden.

Praktisch iedere gewenste vorm is mogelijk: zo leveren wij platen in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips uitvoering, maar ook heel ingewikkelde, bijzondere vormen zijn in bijna alle gevallen geen probleem voor ons. Neem dus gerust even contact met ons op.

Onze eiken platen op maat worden stuk voor stuk gemaakt uit prachtig Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort, die van nature al heel erg goed bestand is tegen eventueel kromtrekken. Het door ons gebruikte hout voor de eiken platen wordt gegarandeerd duurzaam door onze leveranciers geproduceerd, en is altijd FSC gekeurd. Een waarborg voor kwaliteit.

QATRINA levert massief houten platen in zo goed als iedere gewenste afmeting. In Slavonisch eikenhout, maar ook in meerdere andere houtsoorten. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken, klik dan hier. Uiteraard kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Massief eiken platen op maat zijn leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot een dikte van maximaal 4 centimeter. Wij leveren eiken in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.

Kopshout leveren wij online in eiken, maar is op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker leverbaar.

 

 

 

eiken platen op maat gemaakt

Massief eiken platen

 

Uitsluitend maatwerk

Wij maken houten platen op maat. Ja, dat leest u goed: maken.
Met behulp van ons slimme bestelsysteem op de website voert u zelf de door u gewenste afmetingen in: dit kan uiteraard tot op de millimeter nauwkeurig. Daarna kiest u de gewenste dikte, en vervolgens berekent het systeem automatisch de prijs voor het product uit.

In onze online webwinkel kunt u eiken platen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter bestellen, maar langer en breder is op aanvraag ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken platen op maat gemaakt ?