eiken plank

eiken plank

Een vol massief eiken plank ? Bestel hem voordelig op maat gemaakt bij QATRINA ! 

Zelf aan het klussen en een eiken plank nodig ? Wij maken planken op maat tot op de mm. nauwkeurig van prachtig Slavonisch eiken, maar ook panelen in andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Op onze website treft u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier. Liever een plank in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per mail en per telefoon.

QATRINA levert via de website massief eiken planken op maat. Voer heel eenvoudig de door u gewenste afmetingen van de eiken plank in en ons slimme bestelsysteem toont u razendsnel de prijs. Wij leveren  planken in zowel doorgaande lamel als in vingerlas uitvoering tot en met een dikte van maximaal 40 mm.
Bent u op zoek naar een afwijkende maat, dikte of vorm ? Neem dan even contact met ons op, want speciale wensen zijn mogelijk op aanvraag.

Onze houtproducten zijn allemaal voorzien van het FSC keurmerk: een garantie voor een duurzame productie en uitsluitend de allerbeste kwaliteit.

Geen geduld om op maatwerk te wachten ? Wij hebben ook een grote hoeveelheid planken en panelen op voorraad: deze kunnen wij razendsnel bij u thuis bezorgen. Kijk hiervoor even bij onze categorie ‘voorraadpanelen’: klik hier.

 

 

 

eiken plank

Eiken planken op maat gemaakt

 

Uw plank op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

Bestel uw planken gewoon op maat zonder extra kosten. Wij doen niet aan standaardafmetingen of op maat gezaagde planken met bijkomende zaagkosten: Bij QATRINA betaalt u alleen voor wat u nodig heeft !

Op onze website geeft u heel eenvoudig de door u gewenste afmetingen en dikte van de plank in. Vanzelfsprekend kan dit tot op de millimeter nauwkeurig.
Online leveren wij Slavonisch eiken planken in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Andere houtsoorten zijn, mits op dat moment voorradig, mogelijk op aanvraag. Kijk voor een overzicht even op onze website: klik hier.

Prachtige Slavonisch eiken planken zijn bij ons online te bestellen tot een lengte van maximaal 2,9 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Bredere of langere planken nodig ? Geen probleem, want deze zijn op aanvraag leverbaar. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken plank ?