eiken paneel op maat

massief hout doorgaande lamel

Een prachtig eiken paneel op maat van QATRINA

Een eiken paneel op maat is de laatste tijd fors in prijs gestegen.
Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa. Zodoende zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Onze panelen worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. De lokale overheid wijst percelen aan in de bossen waar dat jaar eiken bomen gekapt mogen worden.
Na het kappen is het verplicht gesteld daar nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout voor de meubelpanelen is uiteraard FSC gekeurd. Wij leveren geen gefineerd houten panelen, onze panelen zijn uitsluitend in massief verkrijgbaar.

De afmetingen en dikte van het eiken paneel op maat kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren.
Onze eiken panelen in vingerlas en in doorgaande lamel zijn leverbaar tot 4 centimeter dikte massief.   Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw eiken paneel op maat ?
Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

eiken paneel op maat op maat

eiken paneel op maat

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw eiken paneel op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

Bij ons kunt u gewoon uw panelen op maat bestellen zonder extra kosten.
U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze panelen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. U heeft langere en/of bredere houten panelen nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere panelen, alles in elke gewenste vorm !

Wij leveren naast massief eiken panelen ook panelen in andere houtsoorten. Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Wij laten onze panelen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen. De panelen worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Als een vorm van service bezorgen wij tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken paneel op maat ?