eiken paneel op maat 40 mm.

eiken paneel op maat 40 mm.

Heeft u een eiken paneel op maat 40 mm. dik nodig ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Zelf gaan zitten zagen en schaven ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Bestel gewoon zelf uw massief eiken paneel op maat 40 mm. dik bij QATRINA ! Wij maken ze voor u uit het prachtige Slavonisch eikenhout. Ook andere houtsoorten zijn geen probleem: deze zijn op aanvraag bij ons bestellen. klik hier voor het overzicht op onze website, en neem bij vragen gerust even contact met ons op.

Meteen aan de slag met maatwerk tot op de mm. nauwkeurig ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

In onze webwinkel hebben wij ons beperkt tot het leveren van massief eiken: de afmetingen van het eiken paneel op maat 40 mm. voert u hier helemaal zelf in. De panelen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamel, maar ook in vingerlas. Standaard in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Afwijkende, niet alledaagse afmetingen, andere diktes, of een andere houtsoort  nodig ? Bel of mail ons even.

Absolute topkwaliteit en duurzaam geproduceerd: onze massief houten panelen zijn daarom allemaal voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor duurzaamheid en kwaliteit.

 

 

 

eiken paneel op maat 40 mm.

Eiken panelen op maat

 

QATRINA levert uitsluitend maatwerk

Het bestaat nog steeds: bedrijven die houten panelen alleen in standaardmaten leveren, of de panelen voor u op maat zagen tegen hoge zaagkosten. Wij hebben besloten het anders te doen: QATRINA maakt panelen op maat, zonder bijkomende kosten. U betaalt voor wat u besteld. Niks meer en niks minder.

De benodigde afmeting(en), dikte(s) en aantallen voert u simpel op onze website in. Massief eiken panelen leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Zowel in doorgaande lamel, als in vingerlas uitvoering verkrijgbaar. Onze andere houtsoorten zijn te bestellen op aanvraag: kijkt u hiervoor gerust even bij het overzicht op onze website (klik hier).

Online leveren wij tot maximaal 3 meter lang, en 1,2 meter breed. Op aanvraag is langer of breder over het algemeen ook mogelijk: neem in dat geval even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat 40 mm. dik ?