eiken paneel op maat 25 mm.

eiken paneel op maat 25 mm.

U heeft een eiken paneel op maat 25 mm. dik nodig ? Bij QATRINA bestelt u het voordelig online ! 

Bij QATRINA bestelt u het heel gemakkelijk en voordelig: een massief eiken paneel op maat 25 mm. dik. Buiten de website om leveren wij op aanvraag ook houten panelen in andere houtsoorten. klik hier voor het overzicht op onze website, en neem even contact met ons op.

QATRINA levert voordelig maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, dus waarom zou u zelf gaan zitten zagen, schaven en schuren !

De afmetingen van het eiken paneel op maat 25 mm. dik voert u heel eenvoudig zelf in op onze website. U kunt hierbij kiezen uit eiken panelen in doorgaande lamel, in vingerlas en in prachtig kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is te bestellen tot en met 4 cm. dik massief. Kopshout panelen leveren wij tot en met maximaal 12 cm. dik. Uiteraard zijn tussenliggende diktes geen probleem: deze leveren wij gewoon op aanvraag.

Heeft u een paneel met een bijzondere, afwijkende vorm nodig ? Geen probleem: neem dan even contact met ons op, want wij kunnen in principe elke gewenste vorm voor u realiseren.

Ook QATRINA streeft natuurlijk naar een milieuvriendelijke productie: onze houten panelen en tafelbladen zijn daarom stuk voor stuk voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

eiken paneel op maat 25 mm.

Eiken panelen op maat (doorgaande lamel)

 

Bestel gewoon wat u nodig heeft: wij maken het op maat voor u !  

Niks geen houten panelen in standaardmaten of eventueel op maat gezaagd tegen hoge zaagkosten. Wij maken ‘gewoon’ panelen op maat zonder extra kosten. Zo betaalt u dus uitsluitend voor wat u echt nodig heeft.

Op onze website berekent het slimme bestelsysteem in een oogwenk de prijs van het paneel voor u uit. Veel gemakkelijker kunnen wij het niet maken.
Eiken panelen leveren wij in drie hoogwaardige kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, en dat allemaal te bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas en in het prachtige, exclusieve kopshout. Andere houtsoorten zijn te bestellen op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website: klik hier. Voor vragen kunt u ons bellen of mailen.

U kunt bij ons online bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Mocht u langere of bredere panelen wensen, neem dan even contact met ons op, want op aanvraag is langer en/of breder ook mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat 25 mm. dik ?