eiken op maat gemaakt

eiken op maat gemaakt

Vol massief eiken op maat voor u gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Massief eiken op maat gemaakt nodig ? Bestel het gewoon in de door u gewenste afmeting en vorm ! Massief eiken op maat gemaakt is voor oneindig veel dingen te gebruiken. Zo maakt u er zelf een prachtig tv meubel, kast of badkamermeubel van.

Eiken panelen maken wij van Slavonisch eikenhout. Deze houtsoort heeft een schitterende lichte kleur, en is keihard. Gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerde panelen, en stuk voor stuk FSC gekeurd. Online leveren wij massief eiken via onze webwinkel. Uiteraard bestelt u tot op de millimeter nauwkeurig, zodat u er zelf niets meer aan hoeft te doen.

Slavonisch eiken leveren wij in verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek. Maar ook indien u op zoek bent naar een andere houtsoort dan eiken, bent u bij QATRINA aan het goede adres. Op aanvraag leveren wij namelijk nog veel meer houtsoorten. Klik hier om naar onze categorie ‘andere houtsoorten’ te gaan, en neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij streven naar een grote keuzemogelijkheid: daarom kunt u ons eiken in drie verschillende uitvoeringen bestellen: in vingerlas, in doorgaande lamel en in het zeer exclusieve kopshout. Vingerlas en doorgaande lamellen panelen zijn verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Kopshout panelen kunt u bij ons online bestellen in 60 mm. dik eiken. Buiten de website om echter ook in andere houtsoorten en nog veel dikker. Kopshout is bij ons leverbaar tot en met 120 mm. dik.

Maatwerk kost tijd. Heeft u haast ? Kijk dan eens bij onze voorraadpanelen. Deze kunnen wij over het algemeen al binnen een week bij u bezorgen.

 

 

 

eiken op maat gemaakt

Massief eiken op maat gemaakt (kops eiken)

 

Op maat gemaakt: onbehandeld of kant en klaar

Massief houten panelen op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. U kiest uit onbehandeld hout, of een kant en klaar afgewerkt product. Ons onbehandelde hout wordt geschuurd met korrel 80, maar de randen rondom zijn nog scherp. Dit is een halffabricaat dat u zelf nog verder moet bewerken. Ons kant en klaar hout wordt nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel (korrel 120), en de scherpe randen worden weggeschuurd. Dit noemen wij ‘het aanbrengen van vellingkanten’.

Op onze website kunt u zelf uw keuze maken, door wel of niet voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen..

 

Bent u geïnteresseerd in ons eiken op maat gemaakt ?