eiken kopshout paneel

eiken kopshout paneel

Exclusief leverbaar bij QATRINA: een massief eiken kopshout paneel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Een schitterend eiken kopshout paneel helemaal op maat gemaakt, bestelt u voordelig online bij QATRINA.
Vol massief kopshout is naast heel mooi ook nog eens vrijwel onverslijtbaar. Kops is hierdoor ook zeer geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Het merendeel van het door ons geleverde kopshout wordt dan ook gebruikt als tafelblad, werkblad of keukenblad.

Al geruime tijd werken wij samen met professionele maar voordelige producenten buiten Nederland. Hierdoor kunnen wij kopshout voor zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Kopshout panelen kunt u via onze online webwinkel direct bestellen in Slavonisch eikenhout. Een veelgeprezen lichte en tevens zeer sterke eikensoort.

Op aanvraag leveren wij kops panelen in andere houtsoorten: klik hier voor het overzicht op onze website. Omdat onze producenten met de meest geavanceerde houtbewerkingsmachines werken, kunnen zij praktisch iedere vorm voor u realiseren. Heeft u dus iets speciaals voor ogen, neem dan gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

Een eiken kopshout paneel mag gerust een kunstwerk genoemd worden: het wordt namelijk nog helemaal met de hand gemaakt door talloze vierkante houten blokjes aan elkaar te lijmen. Ons kops leveren wij standaard met een dikte van 60 mm, maar dikker kan eventueel ook: op aanvraag is tot en met een dikte van 120 mm. mogelijk. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd hout.

 

 

 

eiken kopshout paneel

eiken kopshout paneel

 

Kops panelen op maat ? Heel gewoon bij QATRINA !  

Ongelooflijk maar waar: houten panelen die alleen verkrijgbaar zijn in vaste maten of tegen bijkomende zaagkosten nog voor u op maat gezaagd worden. Dat is toch niet meer van deze tijd ?!

QATRINA doet het anders: bij ons bestelt u wat u nodig heeft en wij maken het voor u tot op de mm. nauwkeurig op maat. Wij zagen niet en u betaalt er dus ook niet voor.

In onze webwinkel kunt u zelf kops panelen van 60 mm. dik Slavonisch eiken tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. Op aanvraag zijn langere, bredere en/of dikkere panelen mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken kopshout paneel ?