eiken kopshout paneel op maat

eiken kopshout paneel op maat

Gewoon leverbaar bij QATRINA: een eiken kopshout paneel op maat voor u gemaakt 

Wij kunnen het voor u maken: een prachtig eiken kopshout paneel op maat tot op de millimeter nauwkeurig in de door u gewenste afmetingen en vorm.
Kops hout is niet alleen erg mooi, maar ook zeer geschikt voor intensief gebruik. Onze kopshout panelen worden dan ook veel gebruikt als tafelblad, keukenblad of werkblad.

Doordat wij al jarenlang samenwerken met onze vaste voordelige producenten in het buitenland zijn wij in staat de panelen voor vriendelijke prijzen aan te bieden. Kops panelen zijn via de online webshop zelf te bestellen in schitterend Slavonisch eiken. Een mooie lichte en sterke eikensoort. Op aanvraag is kopshout in andere houtsoorten mogelijk: klik hier voor het overzicht op de website.

Onze producenten beschikken over computergestuurde houtbewerkingsmachines waarmee zij zo goed als iedere denkbare vorm voor u kunnen realiseren. Dus heeft u speciale wensen, neem dan even contact met ons op per mail of telefoon, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Het eiken kopshout paneel op maat kun je gerust een huzarenstukje noemen, want het paneel wordt nog met de hand samengesteld uit talloze massief houten blokjes, die stuk voor stuk aan elkaar gelijmd worden. Kops panelen leveren wij online met een dikte van 6 centimeter, maar op aanvraag kan (veel) dikker ook: wij kunnen tot en met 12 centimeter dik leveren. Ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

 

 

 

eiken kopshout paneel op maat

eiken kopshout paneel op maat

 

Op maat gemaakte kops panelen ? Gewoon bestellen bij QATRINA !  

Wij leveren uitsluitend maatwerk: wij doen niet aan kops panelen in standaardmaten. Bestel u wat u nodig heeft en wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u. Bijkomende zaagkosten kennen wij niet: wij zagen niet dus u betaalt er ook niet voor.

Online bestelt u heel eenvoudig zelf kops panelen van 6 centimeter dik Slavonisch eikenhout. Wij leveren via de webshop tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter.

Buiten onze website om is eventueel langer, breder en dikker kopshout mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken kopshout paneel op maat ?