eiken kops hout

eiken kops hout

Op maat verkrijgbaar bij QATRINA: schitterend eiken kops hout 

Vol massief eiken kops hout tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt ? bestel het voordelig en supermakkelijk online bij QATRINA ! Kops hout is prachtig en ijzersterk: dagelijks intensief gebruik is dan ook geen enkel probleem. Het overgrote deel van ons kops hout wordt gebruikt als snijplank, tafelblad, werkblad of keukenblad.

Wij kunnen kops hout voor zeer aantrekkelijke prijzen leveren omdat wij samenwerken met uiterst professionele maar tevens voordelige producenten in het buitenland. Online kunt u in de webshop direct kops hout bestellen in Slavonisch eiken: een fraaie, maar ook heel harde eikensoort.

Kops hout in andere houtsoorten dan eiken behoort ook tot de mogelijkheden: klik hier voor de categorie ‘andere houtsoorten’ op de website.
Onze producenten werken met de nieuwste houtbewerkingsmachines en kunnen hiermee elke denkbare vorm voor u maken. Mocht u dus een wel heel speciale vorm in gedachten hebben, neem dan contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Wist u dat eiken kops hout nog helemaal handmatig opgebouwd wordt door allemaal massief houten blokjes aan elkaar te lijmen ? Een waar huzarenstukje dus.
Het kops hout leveren wij normaal gesproken in 60 mm, dik, maar (veel) dikker is ook mogelijk: op aanvraag is tot en met een dikte van 120 mm. dik bij ons te bestellen.

Ons kops hout wordt gemaakt van milieuvriendelijk geproduceerd hout en is daarom ook altijd voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

eiken kops hout

 

Kops op maat gemaakt ? Van harte welkom bij QATRINA !  

Bij ons bestelt u alleen wat u nodig heeft en wij maken het voor u tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Wij zagen geen panelen op maat, maar maken panelen op maat.

Via onze website bestelt u helemaal zelf kops eiken panelen met een dikte van 60 mm. Online leveren wij niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Dit omdat kops panelen al heel snel heel zwaar zijn en dit problemen kan opleveren met het transport.

(Veel) langer en (veel) breder kops hout is alleen op aanvraag mogelijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per mail of telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in ons eiken kops hout ?