eiken kookeiland op maat

eiken kookeiland op maat

QATRINA maakt het voor u: een massief eiken kookeiland op maat !

Een ware eyecatcher voor uw woonhuis: een prachtig vol massief eiken kookeiland op maat ! Exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig. U bestelt het heel gemakkelijk en voordelig online vanaf de bank thuis ! Gezoek bij een keukenleverancier is verleden tijd !
Onze professionele leveranciers in Oost Europa werken met de nieuwste apparaten en kunnen het kookeiland in (bijna) iedere vorm voor u maken. Ga voor kwaliteit in maatwerk en kies voor een massief eiken kookeiland op maat van QATRINA.

Zo’n 99% van de eilanden die op het internet worden aangeboden zijn gemaakt van Europees eiken. Wij leveren ze echter bijna allemaal in het veelgeprezen Slavonisch eiken: een harde, mooie lichte houtsoort. De houten lamellen voor het blad worden door onze producenten op structuur en kleur geselecteerd, want alleen het beste is goed genoeg. Door ons geleverde producten zijn stuk voor stuk FSC gekeurd.

Slavonisch eikenhout is leverbaar in 3 kwaliteiten: u kunt een kookeiland in foutvrije, licht rustieke of in rustieke uitvoering bestellen.
Een eiland in een andere houtsoort dan eiken is ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Wij hebben van onze overige houtsoorten een overzicht op de website geplaatst: klik hier. Bij ons bestelt u in doorgaande lamellen of vingerlas in 20, 25, 30 of 40 mm. dik.

Hout in massieve uitvoering is door de enorme vraag fors in prijs gestegen. Sinds kort leveren wij daarom ook fineer. Zeker het overwegen waard, stukken voordeliger, en door verbeterde technieken vrijwel niet van massief hout te onderscheiden. Wij leveren fineer op maat in foutvrij en rustiek tot en met 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer’.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een schitterend kookeiland van kopshout. Online leveren wij 60 millimeter dik. Klik hier voor ons ‘kopshout’.

Snel hout nodig ? Neem dan een kijkje bij onze voorraadpanelen: klik hier.

 

 

eiken kookeiland op maat

Kops eikenhout

 

Op maat gemaakt door QATRINA

Een schitterend eiland, op maat gemaakt en door onze koerier thuis bij u afgeleverd. QATRINA staat voor kwaliteit en service, want wij streven naar tevreden klanten. Online bestelt u zelf rechthoekige en vierkante bladen in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken met doorgaande lamellen of in vingerlas. Een blad gemaakt van kops eiken is mogelijk in 60 millimeter dik.

Speciale wensen ? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken kookeiland op maat ?