eiken keukenfrontjes op maat

eiken keukenfrontjes op maat

Eiken keukenfrontjes op maat bestellen ? Bij QATRINA kan dat heel eenvoudig online ! 

Exact tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt: sfeervolle eiken keukenfrontjes op maat.
Onze nauwe samenwerking met producenten in onder meer Oost Europa zorgt ervoor dat wij onze keukenfrontjes voor interessante prijzen aan kunnen bieden. De meeste frontjes leveren wij in prachtig Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn ook andere houtsoorten mogelijk. 

Uitgekeken op uw oude scheef hangende en beschadigde keukendeuren en -frontjes ? Dan zijn onze eiken keukenfrontjes op maat wellicht een optie. Fraaie frontjes met een strakke, moderne uitstraling: een ware eyecatcher voor in uw keuken

Zonder extra versteviging gaat een massief houten frontje na verloop van tijd vrijwel zeker kromtrekken en/of torderen. Om dit te voorkomen, frezen wij aan de achterzijde gegalvaniseerde ijzers in en brengen wij zaagsneden aan om de spanning uit het hout te halen. Hierdoor blijft het frontje gegarandeerd recht.

De wereldwijd toegenomen vraag naar hout heeft de prijzen fors doen stijgen. Om onze klanten een goed alternatief voor massief hout te kunnen aanbieden leveren wij naast massief eiken ook frontjes in dik eikenfineer. Fineer is tegenwoordig niet of nauwelijks meer van massief te onderscheiden en is absoluut een interessant geprijsd volwaardig top product ! Nieuwsgierig ? klik dan hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

De door ons geleverde deurtjes en frontjes worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Dit geldt zowel voor fineer als voor de massieve uitvoeringen.

Vol massief eikenhouten frontjes zijn verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Eikenfineerfrontjes leveren wij in foutvrij en rustiek eiken. Deuren en frontjes in een andere houtsoort zijn op aanvraag te bestellen: neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden, of klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

 

 

 

eiken keukenfrontjes op maat

eiken keukenfrontjes op maat

 

Uw nieuwe deuren en frontjes al kant en klaar om te monteren ? Geen probleem bij QATRINA !

U wilt de frontjes graag al kant en klaar ontvangen ? Dat is geen probleem, want indien gewenst frezen wij de sparingen voor de scharnieren er al voor u in en behandelen wij ze meteen met een professionele lak of houtolie.

Bij QATRINA kan (bijna) alles, want niet alleen voor ‘standaardafmetingen’ maar ook voor hele kleine en hele grote deuren en fronten zit u goed bij ons.
Bel of mail ons gerust even: wij staan voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukenfrontjes op maat ?