eiken keukenfrontje

eiken keukenfrontje

Bent u op zoek naar een mooi eiken keukenfrontje ? Van harte welkom bij QATRINA !

Bij ons bestelt u heel eenvoudig een massief eiken keukenfrontje in meerdere kwaliteiten eikenhout voor een redelijke prijs. Dus wilt u meer sfeer in uw keuken ? Dan is een eiken keukenfrontje of -deur zeker iets voor u. U kunt ze gebruiken voor in een nieuwe keuken, maar natuurlijk ook als vervanging van uw huidige fronten.
Wij leveren onze fronten en deuren standaard in een strakke moderne uitvoering zonder verdere tierlantijnen. Gewoon nette massief houten fronten en deuren. Vanzelfsprekend is al het hout dat door ons wordt gebruikt FSC gekeurd. Een waarborg voor een duurzame en verantwoorde houtkap.

Om torderen en/of kromtrekken tegen te gaan worden gelakte stalen strippen in de fronten ingefreesd. Deze worden volledig onzichtbaar aangebracht: u ziet er helemaal niets van.

De fronten zijn verkrijgbaar in drie prachtige kwaliteiten Slavonisch eiken. U kunt een keuze maken uit een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. De rustieke kwaliteit kan desgewenst ook nog in een fijnbezaagde uitvoering geleverd worden. Massieve keukenfronten in andere houtsoorten leveren wij uitsluitend op aanvraag: een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website: klik hier, maar u kunt ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

 

 

 

eiken keukenfrontje

Massief eiken keukenfrontje (foutvrij Slavonisch eiken)

 

Schitterende keukenfronten en -deuren, helemaal op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig ! 

Bij QATRINA treft u niet alleen maatwerk: ook voor de benodigde extra bewerkingen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij de sparingen voor de scharnieren er bijvoorbeeld al meteen voor u infrezen ! U hoeft ze dan alleen nog af te (laten) hangen. Veel voorkomende standaard afmetingen zijn mogelijk, maar ook (hele) kleine of (hele) grote fronten en deuren kunnen wij voor u maken.

Mocht u dus plannen hebben om uw badkamer of keuken te renoveren: bel of mail ons dan even. Team QATRINA staat voor u klaar.

Wilt u extra sfeer en/of nostalgie ? Ook dat is geen probleem, want wij leveren naast vlakke fronten en deuren namelijk ook massief eiken paneelfronten en -deuren, uiteraard ook op maat gemaakt. De paneelfronten en -deuren worden opgebouwd uit een massief eiken paneel met daaromheen een eiken lijst. Bent u geïnteresseerd in fronten en deuren in een paneel uitvoering ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een eiken keukenfrontje op maat ?