eiken keukenfronten op maat

eiken keukenfronten op maat

Bestel eenvoudig prachtige eiken keukenfronten op maat bij QATRINA !

Massief eiken keukenfronten op maat voor vriendelijke prijzen ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Bij ons treft u uitsluitend massief houten fronten: wij leveren geen fineer.

Bent u op zoek naar een warme, sfeervolle keuken of badkamer ? Dan zijn onze eiken keukenfronten op maat een serieuze overweging waard: ze zijn gemakkelijk te gebruiken ter vervanging van uw bestaande keukenfronten, maar natuurlijk ook goed te gebruiken in een nieuwe keuken of badkamer.

Onze fronten leveren wij standaard in een vlakke uitvoering zonder verdere versiersels. Gewoon moderne strakke keukenfronten. Massief hout wil helaas nog wel eens kromtrekken: onze keukendeuren worden daarom allemaal voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. De strippen worden helemaal weggewerkt in het hout: u ziet er niets meer van. Ons hout wordt gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en is allemaal FSC gekeurd. Een keurmerk voor duurzaam bosbeheer en alleen de beste kwaliteit.

De fronten en deuren leveren wij  in drie kwaliteiten eikenhout: in foutvrij, licht rustiek en rustiek. Onze rustiek eiken fronten en deuren zijn ook te bestellen in een fijnbezaagde uitvoering, waardoor een heel robuust ogend geheel wordt gecreëerd. Andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk. De mogelijkheden treft u op onze website: klik hier. Voor meer informatie verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

 

 

 

eiken keukenfronten op maat

eiken keukenfronten op maat

 

Schitterende fronten en deuren op maat in eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten

QATRINA is gespecialiseerd in maatwerk, maar wij kunnen nog veel meer dan dat. Zo frezen wij eventueel ook de sparingen voor de scharnieren al meteen in de deurtjes.

Zo goed als alles is mogelijk: ‘doorsnee standaarddeuren’ maar ook (hele) kleine en (hele) grote fronten en deuren kunnen wij gewoon op maat voor u maken. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Vlakke fronten en deuren zijn u nog niet sfeervol genoeg ? Dan hebben wij goed nieuws, want wij leveren ook massief houten paneelfronten en -deuren op maat. Deze worden met de hand samengesteld uit een massief houten paneel en een massief houten omlijsting. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukenfronten op maat ?