eiken keukendeurtjes

eiken keukendeurtjes

Voordelig eiken keukendeurtjes bestellen ? Bij QATRINA bestelt u ze op maat tot op de millimeter nauwkeurig !

Sfeervolle eiken keukendeurtjes, stuk voor stuk exact op maat voor u gemaakt. Wij kunnen ze voor interessante prijzen aanbieden in prachtig Slavonisch eiken. Andere houtsoorten zijn eventueel op aanvraag mogelijk.

Bent u toe aan wat meer sfeer in uw keuken ? Dan zijn onze eiken keukendeurtjes zeker het overwegen waard ! Het maakt niet uit of u ze voor een bestaande of een nieuwe keuken nodig heeft: QATRINA maakt ze gewoon op maat. De deurtjes worden in een moderne vlakke uitvoering geleverd zonder tierlantijnen: gewoon een strak deurtje.

Massief hout zonder verstevigingen heeft de neiging om na enige tijd krom te gaan trekken. Om dit te voorkomen worden de deurtjes voorzien van ingefreesde ijzers en zaagsneden aan de achterzijde. Het hout kan dan niet meer kromtrekken. Omdat massief hout de laatste fors in prijs is gestegen leveren wij sinds kort ook keukendeurtjes in eikenfineer. Door sterk verbeterde technieken is fineer tegenwoordig niet of nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden. Het is echter wel een stuk voordeliger dan massief hout, dus zeker een interessant geprijsd alternatief. Bent u geïnteresseerd ? Klik dan hier voor ons eikenfineer.

Of u nou kiest voor massief of fineer, onze deurtjes worden allemaal duurzaam geproduceerd en vervaardigd van FSC gekeurd hout. Een keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Massieve deurtjes zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten eiken: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Fineerdeurtjes zijn mogelijk in foutvrije en rustieke kwaliteit. Deurtjes in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier.

 

 

 

eiken keukendeurtjes

eiken keukendeurtjes (foutvrij eiken)

 

Keukendeurtjes kant en klaar gereed om af te hangen ? Geen probleem bij QATRINA !

Indien gewenst bestelt u bij ons een compleet ‘pakket’: dan worden de sparingen voor de scharnieren er al voor u ingefreesd en ook een afwerking met een houtolie of lak is mogelijk. De deurtjes zijn dan helemaal klaar om te monteren: u hoeft er verder zelf niets meer aan te doen !

Niet alleen ‘standaarddeuren’ zijn mogelijk: wij leveren ook hele kleine en hele grote deuren op maat. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden. QATRINA heeft service hoog in het vaandel staan, dus wij helpen u graag !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukendeurtjes ?