eiken keukendeurtjes op maat

eiken keukendeurtjes op maat

Eiken keukendeurtjes op maat bestellen ? Dat kan gemakkelijk online bij QATRINA !

Mooie massief eiken keukendeurtjes op maat ? QATRINA !
Elke denkbare afmeting kunnen wij voor u maken: hele kleine of juist mega grote deuren nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt !

Met vol massief eiken keukendeurtjes op maat brengt u geheid meer warmte en sfeer in uw huis ! Of u ze nou gebruikt voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken van IKEA of ter vervanging van uw oude versleten keukendeurtjes: succes verzekerd ! Geen liefhebber van kille, ongezellige glimmende keukendeuren ? Denk dan eens aan echte houten keukendeuren ! Ga voor de beste kwaliteit en bestel uw nieuwe massief houten keukendeuren vandaag nog bij QATRINA !

Door invloeden van buitenaf gaat massief hout zonder extra voorzieningen na een tijdje bijna altijd kromtrekken. Wij frezen daarom onzichtbare stalen strippen in onze keukendeuren. Hierdoor kunnen ze niet meer kromtrekken en blijven ze gegarandeerd recht. Deuren v.v. stalen strippen worden wel wat zwaarder dan ‘normale’ deuren: om doorhangen te voorkomen is meestal een extra scharnier nodig.

Wij maken onze keukendeuren van het mooie Slavonisch eiken: een veel lichtere houtsoort dan het in Nederland en België veelgebruikte Europees eiken. Slavonisch eiken groeit overwegend in Oost Europa. De zeer koude winters daar zorgen ervoor dat het hout maar langzaam groeit, waardoor het heel hard wordt. Onze houten deuren zijn allemaal FSC gecertificeerd, stuk voor stuk duurzaam geproduceerd en verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Op aanvraag zijn keukendeuren in andere houtsoorten mogelijk. Klik hier voor onze overige houtsoorten of neem even contact met ons op voor meer informatie.

Bij ons kunt u naast massief houten keukendeuren ook deuren en fronten in eiken fineer bestellen: een voordelig alternatief en nagenoeg niet van massief te onderscheiden. Fineer leveren wij in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

eiken keukendeurtjes op maat

 

QATRINA, voor maatwerk en meer 

Wij frezen tegen een geringe meerprijs eventueel ook al sparingen voor scharnieren in en leveren de deurtjes desgewenst ook al kant en klaar gelakt of geolied bij u thuis af. U kunt dit echter ook prima zelf doen.

QATRINA, voor moderne strakke keukendeuren, maar ook massief houten paneeldeuren zijn op aanvraag mogelijk: met de hand gemaakt van massief houten panelen en voorzien van een massief houten omranding. Neem gerust contact met ons op: wij staan voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukendeurtjes op maat ?