eiken keukenbladen

eiken keukenbladen

Prachtige massief eiken keukenbladen van QATRINA

Toe aan een nieuw keukenblad ? Wij maken ze op maat ! Een blikvanger in de keuken: vol massief eiken keukenbladen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Bestellen kan heel relaxt en voordelig vanuit uw luie stoel thuis !
De bladen worden gemaakt met behulp van de allernieuwste computergestuurde apparatuur: praktisch iedere denkbare vorm is mogelijk ! Ga voor het allerbeste en kies voor eiken keukenbladen van QATRINA !

Veel van onze collega’s bieden keukenbladen in Europees eiken aan. Wij gebruiken Slavonisch eiken voor onze keukenbladen: een veel mooiere, lichtere houtsoort. Samen met onze producenten streven wij naar een duurzame productie: het gebruikte hout is dan ook allemaal FSC gekeurd.

U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende kwaliteiten Slavonisch eiken. Wij leveren bladen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout. Een massief houten keukenblad in een andere houtsoort dan eiken is, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht op de website.
Keukenbladen leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Voor ’tussenliggende’ diktes gelieve even contact met ons op te nemen.

De prijs voor massief hout is fors gestegen de laatste tijd: daarom leveren wij sinds kort ook keukenbladen in eikenfineer. Absoluut een goed en voordelig alternatief, want tegenwoordig is fineer door verbeterde technieken vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Gefineerde bar-, keuken- en tafelbladen zijn op maat verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken t/m een dikte van 58 mm: Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’. Op zoek naar iets speciaals ? Denk dan eens aan een keukenblad van kopshout. Online te bestellen in Slavonisch eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout’.

Supersnel massief hout nodig ? Kijk dan even bij de voorraadpanelen: klik hier of neem contact met ons op.

 

 

eiken keukenbladen

Keukenblad (kops eiken)

 

Keukenbladen ? QATRINA !

Geheel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig en bij u thuis afgeleverd: gemakkelijker kunnen wij het u niet maken !
In onze online webshop bestelt u zelf een rechthoekig of vierkant keukenblad. U kiest voor noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlasuitvoering. Keukenbladen van kopshout zijn online te bestellen in 60 mm. dik massief eiken.

Neem even contact met ons op indien u speciale wensen heeft: wij helpen u graag !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukenbladen ?