eiken keukenbladen op maat

eiken keukenbladen op maat

Schitterende eiken keukenbladen op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA

Voor vol massief eiken keukenbladen op maat zit u goed bij QATRINA ! Wij leveren keukenbladen gemaakt van het fraaie Slavonisch eikenhout, maar ook keukenbladen in andere houtsoorten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, en neem even een kijkje op onze website. Doordat wij al lang samenwerken met onze vaste producenten, kunnen wij een hoge kwaliteit i.c.m. scherpe prijzen aanbieden.

Prachtig Slavonisch eiken bestelt u heel eenvoudig en voordelig in onze webshop. Een kind kan de was doen: zo simpel gaat het. Eiken keukenbladen leveren wij in verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en in rustiek uitvoering. Buiten de webshop om, op aanvraag, leveren wij ook keukenbladen in andere houtsoorten. Kijk even op onze website voor de mogelijkheden. Bent u wel een keer toe aan wat anders dan eikenhout ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

Massief eiken keukenbladen op maat zijn bij ons verkrijgbaar in vingerlas, in doorgaande lamellen en in kopshout.
QATRINA staat voor kwalitatief hoogstaande producten en een absoluut duurzame productie. Ons hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

 

 

 

eiken keukenbladen op maat

Kops eiken keukenblad

 

Op maat gemaakt in eiken, maar ook evt. leverbaar in een andere houtsoort

In onze online webshop bestelt u kinderlijk eenvoudig een massief eiken keukenblad. Online leveren wij een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Langer en breder is geen probleem, maar dat leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Ook keukenbladen in een andere houtsoort zijn zo bij ons te bestellen. Neem hiervoor gerust even contact met ons op: u zult verbaasd zijn door de vele mogelijkheden.

De keukenbladen worden in Oost Europa op maat voor ons gemaakt, en vervolgens per vrachttransport naar Nederland vervoerd. Team QATRINA zorgt er met onze vaste koeriersdienst voor dat uw keukenblad zo spoedig mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Bezorgen doen wij overigens tegen kostprijs, hier verdienen wij hoegenaamd niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken keukenbladen op maat ?