eiken keukenblad op maat

massief houten keukenblad op maat

Een eiken keukenblad op maat gemaakt door QATRINA !  

Op zoek naar een eiken keukenblad op maat ? Wij maken ze in praktisch iedere gewenste afmeting en vorm. Ook de sparingen voor de kraan, de spoelbak(ken) en het kooktoestel kunnen wij er alvast voor u in maken.

Bij QATRINA bestelt u eenvoudig een eiken keukenblad op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Normale, veelvoorkomende vormen zijn mogelijk, maar ook hele ingewikkelde of afwijkende.

Ook voor keukenbladen in andere houtsoorten kunt u gewoon bij ons terecht: klik hier voor onze andere houtsoorten.

Wij leveren keukenbladen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

Uitsluitend de allerbeste kwaliteit en natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Meer informatie ? Kijk even op onze website, of neem contact met ons op: wij staan voor u klaar !

 

 

 

eiken keukenblad op maat

Eiken keukenblad op maat

 

Maatwerk in verschillende houtsoorten

De meeste door ons geleverde keukenbladen worden besteld in massief eikenhout en in massief Amerikaans notenhout.

U bent op zoek naar een keukenblad in een andere houtsoort ? Geen enkel probleem: wij leveren naast eiken keukenbladen ook bladen in andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.
Heeft u hulp of advies nodig ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

Helaas stoppen bomen een keer met groeien, en dus zijn we elke keer weer gebonden aan maximaal leverbare lengtes voor de verschillende houtsoorten.
Ons massief Slavonisch eikenhout en Amerikaans notenhout is in doorgaande lamel variant normaal gesproken het hele jaar door leverbaar tot een maximale lengte van circa vier meter.

Indien u een heel groot keukenblad wilt, dat langer moet worden dan circa vier meter, zullen we een andere uitvoering moeten accepteren: een uitvoering in vingerlas of in kopshout.

De keukenbladen in vingerlas worden door ons vervaardigd uit korte stukjes hout, die d.m.v. een las aan elkaar worden verbonden en uiteindelijk tot een geheel worden verlijmd. Onze kopshout keukenbladen worden opgebouwd uit kleine blokjes massief hout van circa 43×43 mm, die met de hand (!) aan elkaar verlijmd worden.

Onze keukenbladen in vingerlas en kopshout zijn leverbaar tot zeer lange lengtes: zeven meter is gewoon bij ons leverbaar.
Langer is op zich geen probleem, maar is (bijna) niet meer te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken keukenblad op maat ?