eiken kastdeuren op maat

eiken kastdeuren op maat

Eiken kastdeuren op maat nodig ? Bestel ze gewoon online bij QATRINA ! 

Exact tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt: mooie eiken kastdeuren op maat van QATRINA.
Door onze nauwe samenwerking met voordelige leveranciers in Oost Europa kunnen wij onze kastdeuren voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. Praktisch alle door ons geleverde deuren worden in eiken besteld: wij gebruiken hiervoor het prachtige Slavonisch eikenhout. Een mooie lichte, maar tevens heel harde houtsoort. 

Bent u toe aan nieuwe deurtjes voor uw keuken of badkamer ? Onze eiken kastdeuren op maat zijn dan zeker het overwegen waard ! Prachtige strakke, moderne deuren zonder overbodige franjes.

Zonder verstevigingen gaan massief houten deuren na enige tijd kromtrekken. Om dit tegen te gaan frezen wij aan de achterkant van de deuren gegalvaniseerde ijzers in en brengen wij zaagsneden aan om de spanning uit het hout te halen. De deuren blijven zo gegarandeerd recht.

De laatste tijd is de vraag naar massief hout enorm gestegen, en daarmee ook de prijs. Naast massief eiken deuren leveren wij daarom ook fronten en deuren in fraai dik eikenfineer. Een interessant geprijsd alternatief, want fineer is tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Wilt u meer weten ? Kijk dan even bij onze categorie ‘eikenfineer op maat’: klik hier.

Zowel de massieve als de fineerfronten en -deuren worden stuk voor stuk gemaakt van FSC gekeurd hout. Een garantie voor een duurzame productie en uitsluitend het allerbeste hout.

Onze massief eiken fronten en -deuren zijn leverbaar in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. Fronten en deuren in eikenfineer leveren wij in foutvrije en rustieke kwaliteit. Overige houtsoorten zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid, verkrijgbaar op aanvraag. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

eiken kastdeuren op maat

eiken kastdeuren op maat

 

Uw kastdeuren klaar om te monteren ? Dat kan bij QATRINA !

Wilt u uw fronten en deuren al helemaal kant en klaar ontvangen, zodat u ze alleen nog hoeft te (laten) monteren ? Helemaal geen probleem bij QATRINA, want wij kunnen de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u in frezen en ze voor u afwerken met een professionele houtolie of twee componenten lak.

Bij QATRINA kan (bijna) alles: zo leveren wij niet alleen ‘standaardafmetingen’ maar zijn ook (hele) kleine en (hele) grote deuren geen probleem ! Bel of mail ons dus even als u speciale wensen heeft.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken kastdeuren op maat ?