eiken kastdeurtjes

eiken kastdeurtjes op maat

U bent op zoek naar eiken kastdeurtjes ? QATRINA maakt ze voor u op maat !

Mooie massief eiken kastdeurtjes bestelt u eenvoudig bij QATRINA. Wij maken ze op maat, in de afmetingen die u wilt. Onze kastdeurtjes zijn leverbaar in massief eikenhout, maar ook in andere houtsoorten !
Massief eiken kastdeurtjes zijn weer helemaal terug van weggeweest !

Wij leveren geen oubollige kastdeurtjes v.v. allerlei frutsels, maar een super modern strak kastdeurtje, met de hand opgebouwd uit houten lamellen. Wij leveren onze producten uiteraard allemaal FSC gekeurd.

U kunt de eiken kastdeurtjes bij ons bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar wij leveren ook andere houtsoorten.

Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten, of neem direct even contact met ons op.

Hout ‘werkt’ onder invloed van schommelingen in luchtvochtigheid en temperatuur.
Onze kastdeurtjes worden daarom standaard allemaal v.v. ingefreesde stalen strippen. Dit zorgt ervoor dat het kastdeurtje niet kan kromtrekken of torderen.
De laatste/buitenste lamellen worden pas met de rest verlijmd, nadat de stalen strippen in het kastdeurtje zijn aangebracht. Zo zijn de stalen strippen onzichtbaar weggewerkt.

 

 

 

 

 

eiken kastdeurtjes

Eiken kastdeurtjes

 

QATRINA staat voor maatwerk, in elke gewenste afmeting !

Wij leveren de kastdeurtjes niet alleen op maat, maar ook voor het verder bewerken van de deurtjes draaien wij onze hand niet om. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de sparingen voor de scharnieren al voor u in het kastdeurtje frezen.
Neem even contact met ons op, voor meer informatie: wij helpen u graag.

Voor ‘standaard’ kastdeurtjes, maar ook voor (hele) grote of (hele) kleine deurtjes bent u bij ons aan het juiste adres !

Uw keuken of badkamer is wel een keer toe aan nieuwe kastdeurtjes ?. Mail ons dan even de gewenste aantallen en afmetingen door. Wij kunnen u op basis daarvan dan een vrijblijvende prijsopgave toesturen.

U wilt nog meer warmte en sfeer in uw bestaande of nieuwe keuken of badkamer ?
Bij ons kunt u ook fraaie paneeldeurtjes bestellen. Deze deurtjes worden opgebouwd uit een geheel vlak massief houten paneel, voorzien van een vlak massief houten omranding. Uiteraard zijn onze paneeldeurtjes ook voorzien van ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken kastdeurtjes ?