eiken kastdeuren

eiken kastdeuren

Bent u op zoek naar eiken kastdeuren ? Bij QATRINA bestelt u ze gewoon online op maat gemaakt ! 

Stuk voor stuk op maat voor u gemaakt: prachtige eiken kastdeuren bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA.

Al jarenlang werken wij samen met vaste, voordelige producenten buiten Nederland. Hierdoor kunnen wij onze houten kastdeuren zeer voordelig aanbieden. Ongeveer 95% van de bij ons bestelde kastdeuren en -fronten wordt besteld in eiken. In tegenstelling tot veel andere aanbieders gebruiken wij geen Europees eiken, maar (het veel mooiere) Slavonisch eiken. Toe aan nieuwe deuren en fronten voor uw badkamer of keuken ? Dan zijn eiken kastdeuren van QATRINA absoluut het overwegen waard !

Omdat massief houten kastdeuren zonder extra verstevigingen nog wel eens willen gaan kromtrekken frezen wij aan de achterzijde ijzers in en worden zaagsneden aangebracht om de aanwezige spanning uit het hout te halen. Zo kunnen de deuren niet meer kromtrekken of torderen.

De vraag naar vol massief hout is wereldwijd enorm toegenomen, wat helaas ook de prijzen heeft doen stijgen. Een zeer interessant geprijsd alternatief voor massief houten deuren zijn daarom onze kastdeuren in dik eikenfineer. Fineer is tegenwoordig namelijk vrijwel niet meer van massief hout te onderscheiden. Bent u geïnteresseerd ? Neem dan even een kijkje op de website bij ons ‘eikenfineer op maat’: klik hier.

Al onze massieve deuren en fineerdeuren worden opgebouwd uit FSC gekeurd hout. Een keurmerk voor een verantwoorde houtkap.

Vol massief houten kastdeuren en -fronten leveren wij in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Kastdeuren en -fronten in fineer zijn leverbaar in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Kastdeuren in andere houtsoorten zijn, mits op dat moment beschikbaar, op aanvraag te bestellen. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden: wij staan voor u klaar.

 

 

 

eiken kastdeuren

eiken kastdeuren

 

De nieuwe deuren klaar om te monteren ? Geen probleem bij QATRINA !

Alles kant en klaar geleverd, zodat u de deuren uitsluitend nog hoeft af te hangen ? Dat kan bij QATRINA, want dan frezen wij de scharniergaten er al meteen voor u in en werken het af met een twee componenten houtolie of lak.

QATRINA, voor ‘standaarddeuren’, maar ook voor (hele) kleine en (hele) grote deuren, of speciale vormen. Bij ons is (bijna) alles mogelijk ! Neem dus gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken kastdeuren ?