eiken kapblok

eiken kapblok

Exact op maat en in elke denkbare vorm: een vol massief eiken kapblok bestelt u natuurlijk gewoon bij QATRINA !

Iedere denkbare vorm en iedere gewenste afmeting is mogelijk: bij QATRINA zit u goed voor een prachtig eiken kapblok ! Een ware blikvanger voor in uw (nieuwe) keuken !

Via het online internet zijn er heel veel verschillende aanbieders van houten kapblokken. Verreweg de meeste leveren ze echter in standaardvormen in standaardafmetingen. Zo niet QATRINA: wij maken alles op maat voor onze klanten.

Europees eikenhout wordt in de Benelux het meeste aangeboden, maar wij doen het anders: wij maken onze kapblokken van de allermooiste en hardste houtsoort die verkrijgbaar is: Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is een langzaam groeiende eikensoort die hoofdzakelijk in Kroatië groeit. Het hout wordt hier speciaal gekweekt door onze eigen leveranciers. Nadat de bomen zijn gekapt wordt het hout op een duurzame wijze verder verwerkt: ons hout is allemaal FSC gecertificeerd en wordt geselecteerd op kwaliteit en uitstraling.

Onze Slavonisch eiken producten zijn online via de website verkrijgbaar in zogenaamde doorgaande lamellen, maar ook een uitvoering in vingerlas en in 60 millimeter dik kopshout is mogelijk. Wij zijn praktisch de enige in België en Nederland die dit kunnen leveren !

 

 

 

eiken kapblok

Bij QATRINA zit u goed voor een massief Slavonisch eiken kapblok (kops eiken, 60 mm. dik)

Kapblokken in vingerlas, in doorgaande lamellen en in kopshout: niet alleen in eiken, maar in veel meer houtsoorten ! 

QATRINA levert niet alleen massief eikenhout: u kunt bij ons ook terecht voor massief hout in heel veel andere houtsoorten ! Een massief houten kapblok in vingerlas en in doorgaande lamellen kunnen wij u bijvoorbeeld ook in kersenhout, acaciahout, notenhout, beukenhout, essenhout en in ahorn aanbieden ! De keuze is reuze bij QATRINA !

Kapblokken in 6 centimeter dik massief kopshout zijn verkrijgbaar in Slavonisch eikenhout, en op aanvraag ook in beukenhout, in acaciahout, in essenhout en in kersenhout. Kops kunnen wij leveren in de vorm van snijplanken en kapblokken, maar wat dacht u van een kops keukenblad, een kops tafelblad, een kops bureaublad of een kops barblad ? Prachtig mooi en keihard ! U haalt gegarandeerd een uniek houtproduct in huis !

Heeft u aanvullende wensen zoals het maken van uitsparingen, een verjongde rand rondom of halfronde hoeken ? QATRINA regelt het allemaal voor u ! Bel ons even of stuur ons een mail.

Bent u geïnteresseerd in een vol massief eiken kapblok ?