eiken hakblok

eiken hakblok

Een vol massief eiken hakblok op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm

Precies op maat tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt en in iedere gewenste vorm ? Dat kan bij QATRINA, want voor een prachtig vol massief eiken hakblok hoeft u niet verder te zoeken !

Onze hakblokken worden het meest besteld in eiken. Wij werken niet met het ‘alledaagse’ wat gelige Europese eikenhout, maar met het keiharde Slavonisch eiken. Deze houtsoort wordt exclusief voor ons op een duurzame wijze gekweekt in Oost Europa. Onder streng toezicht van de lokale overheden mag hier zo af een toe een perceel gekapt worden. Ons hout is daarom ook altijd FSC gecertificeerd: zo weet u zeker dat u alleen het allerbeste hout in huis haalt.

Houtproducten leveren wij online uitsluitend gemaakt van eiken. In de webwinkel kunt u bij ons terecht voor eikenhouten hakblokken met doorgaande lamellen, hakblokken voorzien van een vingerlasverbinding en hakblokken gemaakt van talloze met elkaar verlijmde houten blokjes: kopshout.
Een hakblok met doorgaande lamellen en een hakblok uitgevoerd in vingerlas is verkrijgbaar met een maximale dikte van 40 mm. Wilt u graag een dikkere uitvoering, dan kunnen wij het hakblok evt. voor u opdikken. Hakblokken in kopshout zijn te bestellen in 60 mm. dik.

 

 

 

eiken hakblok

eiken hakblok (kopshout, onbehandeld)

Een op maat voor u gemaakt hakblok met doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering of gemaakt van kopshout

Bij QATRINA niet alleen te bestellen in eiken, maar in nog veel meer andere houtsoorten ! In een vingerlasuitvoering en met doorgaande lamellen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit schitterend ahornhout, kersenhout, notenhoutbeukenhout, essenhout en acaciahout. Een kopshout hakblok kunnen wij voor u maken in eikenhout, kersenhout, acaciahout, essenhout en beukenhout.

In kopshout kunt u bij ons naast hakblokken nog veel meer bestellen: bureaubladenbarbladen, keukenbladen, werkbladen, tafelbladen, toonbanken. Het kan allemaal. Kopshout heeft heel andere eigenschappen dan vingerlas of doorgaande lamellen: een kopshout blad is veel sterker en nagenoeg onverslijtbaar. De slager hakt en snijdt zijn vlees er niet voor niets op.

Heeft u speciale wensen en moeten er bijvoorbeeld uitsparingen, doorvoeren of sleuven uitgefreesd worden ? Stuur ons dan een mailtje of neem contact met ons op via de telefoon, want ook extra bewerkingen zijn geen probleem bij QATRINA.

Bent u geïnteresseerd in een eiken hakblok ?