eiken foutvrij

eiken foutvrij

Massief eiken foutvrij ? QATRINA levert het als paneel maar ook als tafel-/werkblad voordelig op maat

Massief eiken foutvrij nodig ? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want QATRINA maakt het voordelig op maat voor u ! Bestellen kan online vanuit uw luie stoel ! Exact op maat in de afmetingen die u nodig heeft. Als service naar onze klanten toe bezorgen wij uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis.

Eiken foutvrij leveren wij in de vorm van panelen, maar ook als werkblad of als tafelblad. Iedere gewenste vorm kunnen wij voor u maken en ook aanvullende bewerkingen zijn geen probleem. Zo kunnen wij bijv. uw bestelling v.v. afgeronde hoeken, sparingen of een elegante verjongde rand rondom. Stuur ons gerust een mailtje met uw wensen, wij staan voor u klaar !

Online bestellen is super eenvoudig: u kiest de gewenste houtkwaliteit, u voert de afmetingen in en kiest de dikte die u nodig heeft. Bij QATRINA kunt u onbehandeld hout, maar ook behandeld hout bestellen. Wij werken het hout dan al voor u af met Rubio Monocoat houtolie: een twee componenten olie die een zeer goede bescherming geeft. Lakken is mogelijk op aanvraag. Prachtig eiken foutvrij, maar ook op maat verkrijgbaar in een rustieke en een licht rustieke uitvoering.

Het allermooiste hout vindt u bij QATRINA: Slavonisch eiken

Speciaal voor u op kleur en uitstraling uitgezocht: Slavonisch eikenhout. De allermooiste eikensoort leverbaar. Onder streng toezicht van de plaatselijke overheid gegarandeerd duurzaam gekweekt en gekapt. Slavonisch eiken is door zijn langzame groei heel erg hard en daardoor zeer goed bestand tegen torderen. Vanzelfsprekend is ons hout allemaal FSC gecertificeerd. Slavonisch eiken kunt u bij ons bestellen in een fraaie doorgaande lamellen uitvoering en in vingerlas, maar ook kops Slavonisch eiken is mogelijk. Neem bij vragen gerust contact met ons op. 

Foutvrij eiken in een fineeruitvoering: een vriendelijk geprijsd alternatief voor massief

U kunt bij ons ook eikenfineer bestellen: een waardig alternatief voor massief en gegarandeerd van een superieure kwaliteit. U vindt hierover meer informatie op onze website: klik hier. Fineer is leverbaar met verschillende randafwerkingen in een rustieke en een foutvrije uitvoering.

 

 

 

eiken foutvrij

Massief houten standaardpanelen uit voorraad leverbaar

Op voorraad in ons magazijn: standaardpanelen in diverse afmetingen, houtkwaliteiten en diktes. U vindt hier een overzicht. Vandaag bestellen is over een paar dagen thuisbezorgd door onze koerier !

 

Bent u geïnteresseerd in ons eiken foutvrij ?