eiken foutvrij tablet

eiken foutvrij tablet

Heeft u een eiken foutvrij tablet nodig voor uw klus ? Wij maken het voordelig op maat voor u

Een zelfbedachte kast maken en hiervoor een eiken foutvrij tablet nodig ? Geen probleem, want bij QATRINA bestelt u het gewoon online op maat. Supervoordelig lekker thuis vanuit de stoel bestellen en onze eigen koerier brengt het tegen kostprijs bij u thuis. U bestelt bij ons op de millimeter nauwkeurig, dus u kunt er gelijk mee aan de slag !

Tabletten waarmee uzelf nog aan de slag moet bestelt u het beste onbehandeld: deze zijn dan geschuurd met korrel 80 en de randen zijn nog scherp en exact haaks. Wilt u het tablet als bijvoorbeeld keukenblad of tafelblad gaan gebruiken ? Dan kunt u het eventueel ook al helemaal kant en klaar bij ons bestellen. Extra bewerkingen als sparingen zijn geen probleem, maar dan hebben wij uiteraard wel een tekeningetje van u nodig. Heeft u dus aanvullende wensen, neem dan contact met ons op.

Als afwerking gebruiken wij Rubio Monocoat afkomstig uit de parketindustrie. Een twee componenten olie in kleur of transparant die een langdurige bescherming aan het hout geeft. Lakken is eventueel op aanvraag mogelijk. Voor een prachtig eiken foutvrij tablet op maat voor u gemaakt moet u bij QATRINA zijn !

Uitsluitend het allerbeste hout is voor ons goed genoeg: wij werken daarom met Slavonisch eiken

Bij ons vindt u alleen het allermooiste hout. In tegenstelling tot veel van onze collega’s werken wij namelijk met Slavonisch eikenhout: een speciaal voor ons gekweekte keiharde houtsoort afkomstig uit Oost Europa.  Slavonisch eiken groeit door de strenge winters ter plaatse erg langzaam, waardoor het hout heel erg hard wordt. Bij ons is alles FSC gecertificeerd

Om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen kunt u bij ons tabletten bestellen in meerdere uitvoeringen. U kunt kiezen uit tabletten met doorgaande lamellen, tabletten in vingerlas en tabletten opgebouwd uit exclusief kopshout.

Tabletten in een fineeruitvoering

Tabletten in een fineeruitvoering: wij leveren ze op maat in foutvrij en rustiek eiken met meerdere randafwerkingen. U leest hier meer over onze fineertabletten.

 

 

 

eiken foutvrij tablet


Kijk ook eens bij onze panelen uit voorraad leverbaar: zo kunt u al heel snel starten met uw klus

Voorraad standaardpanelen in verschillende kwaliteiten, afmetingen en diktes: u vindt ze hier. Bestel ze vandaag en u kunt met een aantal dagen beginnen !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken foutvrij tablet ?