eiken foutvrij panelen

eiken foutvrij panelen

Eiken foutvrij panelen ? Bestel ze voordelig op maat bij QATRINA

Bent u een handige klusser en wilt u zelf aan de slag ? Voor eiken foutvrij panelen zit u goed bij QATRINA. Bestellen kan op maat: wij werken tot op de millimeter nauwkeurig. Dat maakt uw klus zeker een stuk makkelijker, want zelf zagen en schaven is niet (meer) nodig !

U kunt bij ons onbehandelde panelen bestellen, maar ook al helemaal kant en klaar is mogelijk. Zo leveren wij onze panelen bijvoorbeeld ook als keuken- of tafelblad. Klaar voor gebruik. U hoeft het alleen nog maar zelf te monteren ! Wilt u de panelen graag met een extra bewerking geleverd krijgen ? Ook dat kan, want wij kunnen ze voorzien van sparingen, ronde hoeken of bijvoorbeeld een fraaie afgeschuinde rand. Nieuwgierig naar de mogelijkheden ? Bel of mail ons dan even.

Op onze website kunt u kiezen uit nog onbehandelde of reeds behandelde panelen: wij schuren ze dan nog een keer met korrel 120 en brengen rondom zogenaamde vellingkanten aan. Als laatste worden de panelen behandeld met Rubio Monocoat houtolie: een houtolie die een zeer goede en langdurige bescherming geeft. Het hout is zo optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. U wilt graag gelakte panelen bestellen ? Dat is op aanvraag mogelijk. Exact op maat voor u gemaakt: eiken foutvrij panelen van QATRINA.

Uitsluitend het allerbeste is goed genoeg: daarom werken wij met Slavonisch eiken

Slavonisch eikenhout: een veelgeprezen keiharde houtsoort met een mooie lichte structuur. Dit eikenhout is, doordat het heel langzaam groeit, veel harder dan het traditionele Europees eiken. Onze Slavonisch eikenhouten panelen zijn allemaal FSC gecertificeerd: een duurzaam productieproces is gegarandeerd. 

Meerdere uitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren onze panelen met doorgaande lamellen, maar ook een uitvoering in vingerlas en opgebouwd uit prachtig kopshout behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft

Nauwelijks met het blote oog van massief te onderscheiden: onze eiken fineerpanelen

U ziet met het blote oog nauwelijks het verschil met massief houten panelen: onze eiken fineerpanelen. Iedere vorm in iedere gewenste afmeting kunnen wij voor u maken in foutvrij of rustiek. Kijk op de website voor meer informatie.

 

 

 

eiken foutvrij panelen

Met een paar dagen uw hout in huis ? Dat kan met onze voorraadpanelen !

Panelen uit voorraad in diverse courante afmetingen: u vindt ze hier. Wij brengen ze razendsnel bij u thuis !

Bent u geïnteresseerd in onze eiken foutvrij panelen ?