eiken foutvrij keukenfronten

eiken foutvrij keukenfronten

Zeer interessant geprijsd: eiken foutvrij keukenfronten, exact op maat voor u gemaakt

Exact op maat voor u gemaakt van het allermooiste hout: eiken foutvrij keukenfronten van QATRINA. Met onze geavanceerde apparatuur werken wij tot op de mm. nauwkeurig en ook de benodigde sparingen voor de scharnieren kunnen wij er eventueel al voor u uitfrezen. Klein of groot: het kan allemaal !

Een sfeervolle keuken, wie wil dat nou niet ? Zet dan maar een streep door de geplastificeerde deuren en fronten van de keukenboer en ga voor massief houten keukenfronten. Massief hout wil kromtrekken: wij frezen daarom (onzichtbaar) stalen strippen in. Bij (keuken)deuren een standaard bewerking, maar ook noodzakelijk bij grotere fronten die niet op meerdere plaatsen op een vlakke achtergrond bevestigd kunnen worden. Zo blijven ze gegarandeerd recht.
Massief hout is zwaar: vaak zal er een extra scharnier voor de deuren aangebracht moeten worden. Twijfelt u hierover ? Bel of mail ons dan even, om teleurstellingen te voorkomen.

Onze keukenfronten worden gemaakt van de mooiste eikensoort verkrijgbaar: Slavonisch eiken. Veel harder (en mooier) dan het in België en Nederland veelvuldig aangeboden Europese eikenhout. Het eiken is afkomstig van producenten uit verschillende Balkanlanden. De strenge winters ter plaatse zorgen voor een erg langzame groei, waardoor de jaarringen dicht op elkaar liggen en het hout heel erg hard wordt.

Wij leveren uitsluitend FSC gecertificeerd hout: een internationaal erkend keurmerk voor een duurzame productie. U kunt bij ons naast eiken foutvrij keukenfronten ook keukenfronten in een licht rustieke en een rustieke kwaliteit bestellen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in een andere houtsoort: dat is mogelijk op aanvraag.

Massief houten keukenfronten, maar ook fineerfronten

Op maat verkrijgbaar voor interessante prijzen: onze fineer keukenfronten in een foutvrije en een rustieke kwaliteit. Kijk gerust even op de website bij ons eikenfineer op maat of bel of mail ons voor de mogelijkheden. Massief of fineer: u vindt het beide bij QATRINA.

 

 

 

eiken foutvrij keukenfronten

Ook kant en klaar is mogelijk

U gaat liever niet nog zelf aan het klussen met een freesmachine, kwast en rollertje ? Dat hoeft ook niet, want u kunt de fronten ook al helemaal kant en klaar bij ons bestellen ! Gelakt of geolied: het kan allebei en de scharnierboringen frezen wij er evt. ook al voor u uit. Wist u dat wij ook fronten en deuren in meerdere paneeluitvoeringen leveren ? Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken foutvrij keukenfronten ?