eiken foutvrij keukendeuren

eiken foutvrij keukendeuren

Op maat voor u gemaakt voor een interessante prijs: vol massief eiken foutvrij keukendeuren

Op maat gemaakt van het mooiste hout en interessant geprijsd: massief eiken foutvrij keukendeuren. Kleine deuren, grote deuren of deuren met een afwijkende vorm: het kan allemaal gemaakt worden met onze hoogwaardige CNC freesapparatuur. De benodigde scharnierboringen kunnen wij er ook al voor u uitfrezen.

Ga voor massief hout en breng meer gezelligheid in uw (bestaande) keuken. Vergeet de standaard ‘plasticdeuren’ bij de keukenleverancier ! Massief hout: succes gegarandeerd.
Omdat vol massief hout nog wel eens krom gaat trekken frezen wij standaard metalen strippen in onze deuren, zodat ze kaarsrecht blijven. Bij deuren een must, maar ook fronten met grotere afmetingen die niet goed op een ‘drager’ bevestigd kunnen worden krijgen deze extra behandeling. Een extra scharnier is meestal ook nodig i.v.m. het gewicht: massief hout is uiteraard zwaarder dan een multiplex deur. Zo wordt doorhangen van de deuren voorkomen.

Wist u dat wij onze keukendeuren niet van Europees eiken, maar van Slavonisch eiken maken ? Slavonisch eiken is veel mooier en harder en zodoende ook al veel beter bestand tegen kromtrekken. Ons eikenhout wordt door onze producenten exclusief voor ons gekweekt in Oost Europa en is vanzelfsprekend altijd FSC gecertificeerd. Duurzaam gekweekt en geproduceerd hout.

Naast prachtige Slavonisch eiken foutvrij keukendeuren kunt u bij ons ook fronten in een mooie licht rustieke en een robuuste rustieke kwaliteit bestellen. Een andere houtsoort dan eiken kan eventueel ook, maar alleen indien beschikbaar op dat moment en op aanvraag.

QATRINA, voor prachtige massief houten keukendeuren, maar ook voordelige fineerdeuren zijn mogelijk

De uitstraling van massief, maar stukken voordeliger: eiken fineerdeuren. Natuurlijk ook op maat te bestellen en verkrijgbaar in een foutvrije en een rustieke look. Op onze site vindt u hierover nog veel meer informatie: klik hier voor ons fineer. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

eiken foutvrij keukendeuren

Alleen nog zelf afhangen ? Ook dat kan bij QATRINA ! 

Kant en klaar bestellen zodat u niet zelf nog aan het werk moet met een boven frees, kwasten en rollers ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA, want wij kunnen de fronten al helemaal kant en klaar bij u afleveren ! Afgewerkt in een professionele houtolie of transparant gelakt en voorzien van de benodigde sparingen voor de scharnieren. Het is allemaal mogelijk bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in onze eiken foutvrij keukendeuren ?