eiken boekenplanken op maat

eiken boekenplanken op maat

Mooie eiken boekenplanken op maat ? Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig !

Uw thuiswerkplek aan het herinrichten en eiken boekenplanken op maat nodig ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA, want maatwerk is onze specialiteit. Bij ons kunt u uw wandplanken tot maximaal 3 meter lang direct online bestellen. Wij leveren boekenplanken voorzien van een ingenieus blind ophangsysteem, maar ook voor boekenplanken zonder bevestigingssysteem kunt u bij ons terecht.

Boekenplanken met een blind ophangsysteem lijken te ‘zweven’: van het ophangsysteem ziet u helemaal niets. Deze planken zijn tot maximaal 29 cm. breed leverbaar in diktes van 25, 30 en 40 mm. Een boekenplank zonder ophangsysteem is te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik.

Eiken boekenplanken leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Een boekenplank gemaakt van een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag.
Tegen een geringe meerprijs kunnen de planken ook voorzien worden van een fraaie verjongde rand of een robuuste boomstamrand.
De planken kunnen zowel onbehandeld als kant en klaar geleverd worden. Wij werken met Rubio Monocoat: een professionele twee componenten houtolie afkomstig uit de parketindustrie.

Bestel heel voordelig uw eiken boekenplanken op maat in een prachtige licht rustieke uitvoering in 29 cm. breed en kies uit een dikte van 25 of 30 mm. in veelgevraagde lengtes. Neem voor andere afmetingen even contact met ons op.

Kleine bestelling ? Lage verzendkosten ! 

Heeft u kleine boekenplanken nodig ? Die kunnen wij veelal voordelig met DPD versturen. Grotere bestellingen en/of langere lengtes versturen wij met onze vaste koerier, want DPD neemt deze helaas niet mee.

Wilt u liever boekenplanken zonder ophangsysteem ? Kijk dan bij onze categorie ‘eiken panelen op maat‘: klik hier. Op maat leverbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik vol massief Slavonisch eiken.

Interessant geprijsde kwaliteitsproducten, duurzaam geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd.

Wij leveren boekenplanken in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik in vol massief Slavonisch eikenhout. Andere/tussenliggende diktes op aanvraag.

 

 

 

eiken boekenplanken op maat

Vol massief eiken boekenplanken op maat in drie verschillende kwaliteiten

U bestelt gewoon vanaf de bank thuis in onze webwinkel en wij bezorgen het bij u thuis. U hoeft er deur dus niet voor uit !

Via de website kunt u massief eiken panelen op maat tot max. 3 meter lang en max. 1,2 meter breed bestellen. Neem even contact met ons op indien u langere of bredere panelen nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken boekenplanken op maat ?