eiken blad

eiken blad

Een schitterend eiken blad, helemaal op maat voor u gemaakt door QATRINA !  

Een fraaie aanwinst voor in uw huis: een eiken blad, op maat voor u gemaakt en, indien gewenst, meteen al voorzien van de benodigde sparingen voor kooktoestel, kraan en spoelbak(ken). Bij QATRINA is het allemaal mogelijk !
U kunt bij ons heel eenvoudig zelf online een eiken blad op maat bestellen. Onze massief houten bladen zijn leverbaar in drie verschillende varianten: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wij maken het blad voor u in de afmetingen en vorm die u wilt, want ook voor ingewikkelde, afwijkende vormen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast massief eikenhouten bladen zijn ook bladen in andere houtsoorten mogelijk. Op de website hebben wij hiervan een overzicht geplaatst: klik hier, maar natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Onze massief houten bladen worden allemaal uit het beste hout vervaardigd, en zijn stuk voor stuk FSC gekeurd. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer. Heeft u behoefte aan meer informatie ? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon en per e-mail.

 

 

 

eiken blad

Eiken blad (kopshout)

Massief houten bladen, leverbaar in meerdere houtsoorten

Het merendeel van onze bladen wordt besteld in eiken. Wij gebruiken hiervoor het fraaie Slavonisch eikenhout: een mooie lichte, maar tevens keiharde houtsoort. Liever toch een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Massief hout in doorgaande lamellen is het hele jaar door verkrijgbaar tot een maximale lengte van 3,5 meter. Langer is uitsluitend mogelijk op aanvraag. Vingerlas en kopshout bladen zijn doorgaans mogelijk tot en met een lengte van maximaal 4 meter. Ook hier geldt dat dergelijke lengtes alleen op aanvraag leverbaar zijn.

Bladen in vingerlas uitvoering worden gemaakt van korte stukjes massief hout die door middel van een zogenaamde vingerlas met elkaar worden verbonden. Kopshout bladen worden opgebouwd uit kleine vierkante blokjes hout en worden met de hand aan elkaar verlijmd tot het uiteindelijk blad. Kopshout bladen zijn zeer arbeidsintensief en daardoor zeldzaam: bijna niemand in de Benelux kan dit leveren. Doe hier dus uw voordeel mee !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken blad ?