eiken barbladen op maat

eiken barbladen op maat

Massief eiken barbladen op maat gemaakt bestelt u eenvoudig online bij QATRINA 

Zoekt u eiken barbladen op maat ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Bestel ze gewoon online vanaf de bank thuis ! Onze geavanceerde bewerkingsmachines kunnen iedere vorm voor u realiseren, dus ga voor betaalbare topkwaliteit en kies voor eiken barbladen op maat gemaakt door QATRINA !
De barbladen maken wij van prachtig Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere eikensoort dan het doorgaans aangeboden Europees eiken. Wij streven samen met onze producenten naar een duurzame productie: het door ons gebruikte hout is daarom allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren drie kwaliteiten eiken. U kiest uit foutvrije, licht rustieke of rustieke barbladen. Andere houtsoorten zijn, mits verkrijgbaar op dat moment, leverbaar op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van onze overige houtsoorten: klik hier.
Barbladen leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas in vier standaarddiktes: u heeft de keuze uit 20, 25, 30 of 40 mm. dik: een andere dikte is desgewenst op aanvraag mogelijk. Bent u op zoek naar een exclusief barblad ? Dan is een blad gemaakt van kopshout wellicht iets voor u. Kopshout is online te bestellen in 60 mm. dik massief eikenhout. Nieuwsgierig ? Klik hier voor ons ‘kopshout’.

Wilt u snel aan de slag en kunt u zelf op maat zagen ? Kijk dan bij onze voorraadpanelen: deze kunnen wij meestal al binnen een (werk)week bij u thuis bezorgen ! klik hier of neem contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

eiken barbladen op maat

eiken barblad op maat (kopshout)

 

Prachtige bladen in eiken of in een andere houtsoort  

Een eikenhouten barblad op maat gemaakt en tegen kostprijs bij u afgeleverd. In de webshop bestelt u zelf een vierkant of rechthoekig eiken blad in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een kopshout blad is in 60 mm. dik  Slavonisch eiken verkrijgbaar. Voor speciale vormen en XL bladen verzoeken wij u even contact op te nemen.

Massief hout is fors duurder geworden de laatste tijd. Wij leveren daarom ook bladen in fineer: een prima en veel goedkoper alternatief, want vandaag de dag is fineer vrijwel niet meer van massief hout te onderscheiden. Online kunt u bij ons een fineer werk- bar-, of tafelblad bestellen in foutvrij of rustiek Slavonisch eiken t/m een dikte van 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken barbladen op maat ?