eiken barblad op maat

eiken barblad op maat

Uw eiken barblad op maat bestelt u voordelig bij QATRINA 

Bent u op zoek naar een fraai massief eiken barblad op maat ? Wij maken ze in de afmetingen die u wilt. Gewoon te bestellen vanuit uw luie stoel thuis !
Met onze moderne houtbewerkingsmachines kunnen wij zo goed als iedere vorm maken. Ga voor kwaliteit in maatwerk: kies een eiken barblad op maat van QATRINA !

De meeste collega’s maken hun barbladen van het wat gelig ogende Europees eikenhout. QATRINA maakt ze echter van Slavonisch eiken: een lichte en zeer harde houtsoort. Wij staan voor een milieuvriendelijke productie: onze houtproducten zijn dan ook allemaal FSC gekeurd.

Een barblad is mogelijk in drie kwaliteiten eiken. U kunt kiezen uit een foutvrije, licht rustieke of een rustieke uitvoering. Andere houtsoorten zijn, mits beschikbaar op dat moment, op aanvraag leverbaar. Op de website vind u een overzicht: klik hier. Wij bouwen de barbladen op uit doorgaande lamellen, maar ook een uitvoering in vingerlas is mogelijk in 20, 25, 30 of 40 mm. dik.

Door de gestegen vraag naar massief hout zijn de prijzen fors gestegen. Daarom leveren wij sinds kort ook eikenfineer. Een voordelig alternatief, want fineer is door een sterk verbeterde techniek vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Een gefineerd blad is bij ons op maat te bestellen in foutvrij of rustiek eiken tot en met 58 mm. dik maximaal. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

Mocht u op zoek zijn naar iets unieks, iets heel aparts, dan is een barblad gemaakt van schitterend kopshout echt iets voor u. Kopshout bladen zijn online te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Neem even een kijkje op onze website: klik hier. Ook voor voorraadpanelen bent u bij ons aan het juiste adres: deze bezorgen wij doorgaans al binnen een (werk)week bij u huis ! klik hier voor een overzicht of neem contact met ons op.

 

 

eiken barblad op maat

barblad op maat (kops eiken)

 

Een massief houten barblad ? Welkom bij QATRINA !

Exact op maat gemaakt en tegen kostprijs bij u thuisbezorgd. Bestel online een vierkant of rechthoekig blad in prachtig foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken in vingerlas of in doorgaande lamellen.
Kopshout eiken barbladen zijn online te bestellen met een dikte van 60 mm. Neem in het geval van speciale vormen en hele grote bladen even contact met ons op: deze zijn mogelijk buiten de website om.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken barblad op maat ?