eettafel op maat

rechthoekige tafel op maat

Een prachtige houten eettafel op maat van QATRINA

De vraag naar een houten eettafel op maat is de laatste tijd enorm toegenomen. Daarmee ook het aantal bedrijven die eettafels aanbieden.

Wij leveren houten eettafels van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Uw houten eettafel op maat wordt exact op de door u aangegeven afmetingen voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.
Na verlijming van het blad laten wij uw houten eettafel op maat nog minimaal een week tot rust komen. Na droging wordt de speciaal voor u gemaakte houten eettafel uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt. Als laatste wordt uw houten eettafel op maat opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is de tafel klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

eettafel op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massief houten eettafel blad worden verwerkt ?

Wij leveren het blad van de houten eettafel op maat met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed.

De eiken houten eettafel bladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) bestaan uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                         

Licht rustiek eiken doorgaande lamel          Licht rustiek eiken vingerlas

Een unieke houten eettafel op maat van QATRINA

Een mooie houten eettafel die perfect past bij uw wensen en in uw interieur ?
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !.
Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw houten eettafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.
U kunt echter ook een keuze maken uit de door ons op de website aangeboden kant en klare houten eettafels, die wij al voor onze klanten hebben samengesteld.

Via onze website leveren wij licht rustiek eiken eettafels. Op aanvraag leveren wij ook foutvrij-, rustiek-, extra rustiek en eiken boomstamtafels. Heeft u liever een andere houtsoort ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Neem gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten eettafel (op maat) ?