Eetkamerstoelen voor alle stijlen

verschillende stijlen eetkamerstoelen

Zoekt je nieuwe EETKAMERSTOELEN VOOR ALLE STIJLEN?

Welkom bij QATRINA. Tussen onze uitgebreide collectie eetkamerstoelen voor alle stijlen zit zeker de juiste stoel voor bij jou in huis!

 

Comfortabel zitten

Een eetkamerstoel is belangrijker dan je denkt. Een groot deel van je bezigheden vindt plaats aan tafel. Dan is het belangrijk of je op een comfortabele stoel zit. De zithoogte is erg belangrijk. Je hebt vast wel een stoel in de buurt waar je op kunt gaan zitten. Is dit de goede zithoogte voor jou, meet dan op hoe groot de afstand is van het zitvlak tot de bodem. Dit is voor jou dan een perfecte zithoogte.

TIP: Als je kleiner of juist langer dan gemiddeld bent, zou je kunnen overwegen je op een andere zithoogte te oriënteren, of meerdere stoelen met verschillende zithoogtes aan te schaffen. Op bovenstaande afbeelding zie je hoe leuk het staat om verschillende modellen stoelen aan 1 tafel te plaatsen!

eetttafelstoel

De zitting van de stoel

Kunststof zittingen zijn meestal gemaakt van PU leer. Dit is een hoogwaardig alternatief voor leer. Vele stoelen hebben zittingen van stof. De stoffen verschillen ook weer in materiaal en kleur. Trendy is momenteel een prachtige velvet stof, soms in rib, fluweelzacht. Maar ook het stoere tweedachtige materiaal van enkele stoelen doet niet onder in look en comfort.

Praktische stoelen

Een gestoffeerde stoel is natuurlijk minder praktisch voor aan een keukentafel. Daarvoor hebben we gelukkig eetkamerstoelen met een zitkussen van PU-leder of zelfs massief houten stoelen zonder kussen waar je prima en comfortabel op kunt zitten. De meeste EETKAMERSTOELEN zijn leverbaar in meerdere kleuren. Vaak ook met en zonder armleuning.

Prijs

De prijzen van onze eetkamerstoelen voor alle stijlen zijn verrassend laag voor de uitstekende kwaliteit die we leveren. Dit kan omdat we geen showroomkosten hebben. Lees goed de omschrijving van de materialen.

Levertijd

Voor de meeste stoelen hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 weken.

 

Combinatie met nieuwe tafel

Heb je ook een nieuw tafelblad of nieuw onderstel bij Qatrina besteld? Dan kunnen we alles in 1 levering bij je aandienen en betaal je maar 1x verzendkosten.

 

Ben je geïnteresseerd in onze EETKAMERSTOELEN VOOR ALLE STIJLEN? Klik op de button voor onze collectie.