deurtjes voor IKEA keuken

deurtjes voor IKEA keuken

Bent u op zoek naar deurtjes voor IKEA keuken ? Wij maken ze op maat in iedere gewenste afmeting !

Van plan een IKEA keuken aan te schaffen, maar niet gecharmeerd van de bijbehorende fronten en deuren ? Laat uw deurtjes voor IKEA keuken dan op maat maken door QATRINA !

Door onze samenwerking met verschillende professionele houtverwerkers verdeeld over Europa kunnen wij deurtjes en frontjes voor betaalbare prijzen leveren. Ons team beschikt over de benodigde apparatuur om alles perfect passend voor u te maken. M.b.v. de technische tekeningen van alle door IKEA geleverde kastsystemen wordt alles tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Waarom zou u verder zoeken ? Met deurtjes voor IKEA keuken van QATRINA haalt u het allerbeste voor een zeer scherpe prijs in huis.

Keukendeurtjes en -frontjes kunt u bij bij ons in verschillende houtsoorten bestellen. Het merendeel leveren wij in Slavonisch eiken en in Amerikaans noten. Verkrijgbaar in een moderne vlakke uitstraling zonder poespas, maar ook te bestellen met een ruw geborsteld of extra ruw fijnbezaagd oppervlak.
De deurtjes kunnen wij voor u afwerken met een hoogwaardige transparante of gekleurde 2K olie, maar ook transparant mat of zijdeglans gelakt is mogelijk. Liever een wat meer landelijke stijl ? Dan zijn onze paneeldeurtjes en -frontjes misschien wel iets voor u. Neem in dat geval contact met ons op, want deze zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar.

QATRINA, de maatwerkspecialist van Nederland en België  

De kasten, de afdekpanelen en de werkbladen: bij IKEA is het allemaal standaard. 9 van de 10 keukens zijn echter niet standaard en dan houdt het bij IKEA op. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het verder vormgeven van uw (nieuwe) keuken: waar IKEA stopt gaat QATRINA verder !
Alles op maat: zo wordt uw keuken dus helemaal zoals u hem graag wilt hebben ! Met de corpussen van IKEA en het maatwerk van QATRINA is alles klaar om te plaatsen.

Maak zelf het ontwerp van uw (nieuwe) keuken met de keukenplanner op de IKEA-website

Het bovenstaande klinkt interessant ? Begin dan vandaag nog met het maken van het ontwerp ! Het is kinderlijk eenvoudig met de online keukenplanner-tool op de IKEA-website. Heeft u een bestaande (IKEA) keuken en wilt u graag de oude deurtjes en frontjes vervangen ? Stuur ons dan gewoon de afmetingen door die u nodig heeft.

Nu wordt het tijd voor de keuze van de gewenste houtsoort en kiest u de afwerking van de deurtjes en frontjes. Eikenhout is bij ons te bestellen in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit, standaard met een glad oppervlak en optioneel in een geborstelde of een fijnbezaagde uitvoering. Deurtjes en frontjes in noten zijn bij ons in een hoogwaardige A-kwaliteit verkrijgbaar.
Wij leveren ons eiken zowel in een massieve als in een fineer uitvoering. Verkrijgbaar in een foutvrije en een (extra) rustieke kwaliteit. Beide kunnen worden afgewerkt met een olie of met een lak.

Alle belangrijke zaken zijn bekend ? Mail ons dan uw indelingstekening en overige wensen door. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zo snel mogelijk een passende offerte van ons ontvangt. Heeft u nog vragen ? Bel ons dan even.

 

 

 

deurtjes voor IKEA keuken

Geen stress: Team QATRINA staat voor u klaar

Wij helpen u graag verder, want wij weten dat een verbouwing van een keuken een stressvolle aangelegenheid kan zijn. Twijfelt u nog ? Of heeft u gewoon behoefte aan een persoonlijk advies ? Team QATRINA staat voor u klaar via telefoon en mail, maar ook een showroom bezoek in Hengelo (Ov.) is mogelijk op afspraak.

Bent u geïnteresseerd in onze deurtjes voor IKEA keuken ?