designtafels op maat

designtafel op maat

Mooie designtafels op maat bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA 

Uitgekeken op al die saaie standaardtafels ? Stel gewoon uw designtafels op maat samen bij QATRINA ! Bij ons bestelt u niet alleen heel eenvoudig massief houten tafelbladen, maar ook fraaie houten en stalen onderstellen. U bepaalt het allemaal zelf: de houtsoort, afmetingen, vorm en eventuele verdere afwerking(en) van het tafelblad, en de uitvoering en kleur van het onderstel.

Bij ons wordt alles op maat gemaakt: of het nou een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad moet zijn. Ook tafelbladen met sterk afwijkende vormen kunnen wij over het algemeen gewoon voor u maken. Neem even contact met ons op, dan helpen wij u verder. QATRINA maakt ze voor u: mooie designtafels op maat. De massief houten tafelbladen zijn te bestellen in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Bent u op zoek naar iets anders dan eiken ? Wij leveren op aanvraag ook tafelbladen gemaakt van andere houtsoorten. Op onze website hebben wij een overzicht geplaatst. Stopt u dus maar met verder zoeken: QATRINA levert uitsluitend de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. Bovendien worden onze houtproducten milieuvriendelijk geproduceerd, en zijn deze allemaal FSC gekeurd.

Onze tafelbladen zijn opgebouwd in doorgaande lamellen of in vingerlas. Massief leveren wij tot en met 40 mm. dik. Dikker kan wel, maar dan zullen we het blad moeten voorzien van een zogenaamde opdikrand. Dit is mogelijk tot een maximale dikte van 80 mm. (40 mm. massief en 40 mm. opdikrand). Bent u op zoek naar een echte special ? Wij leveren ook tafelbladen van kopshout. Kopshout eiken is in onze webshop direct online te bestellen in 60 mm. dik. Dikker kopshout, en kopshout in andere houtsoorten, leveren wij op aanvraag.

 

 

 

designtafels op maat

Designtafels op maat

QATRINA maakt het allemaal op maat in eiken, maar ook in andere houtsoorten

Helemaal klaar met de meubelboulevard met allemaal dezelfde duffe standaardtafels ? Bezoek dan eens onze website, en laat u vanuit uw luie stoel thuis verrassen door de mogelijkheden ! Niet alleen tafelbladen in eiken, maar ook in andere houtsoorten. Alles op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Stel dus helemaal zelf uw tafel samen, want naast houten tafelbladen leveren wij ook mooie stalen en houten onderstellen. Neemt u even contact met ons op als u hulp nodig heeft: wij helpen u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in onze designtafels op maat ?