designtafel

designtafel op maat

Een schitterende designtafel bestelt u gemakkelijk en voordelig bij QATRINA 

Op zoek naar iets anders dan een standaardtafel ? Bij ons stelt u uw eigen designtafel samen. Wij leveren namelijk naast massief houten tafelbladen ook houten en stalen onderstellen. Zo stelt u eenvoudig zelf een fraaie designtafel samen, in de door u gewenste vorm, afmetingen en afwerking.

Wij maken het allemaal voor u op maat: of het nou een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad moet zijn. Andere niet veel voorkomende vormen kunnen wij eventueel ook maken, dus neem even contact met ons op als u iets speciaals zoekt. Een mooie designtafel bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA. Het eikenhout voor onze tafelbladen is verkrijgbaar in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht vindt u op onze website. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor interessante prijzen, kwaliteit en een milieuvriendelijke productie. Daarom is ook alles bij ons FSC gekeurd.

Tafelbladen van eiken zijn bij ons leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas. Wij leveren massief tot en met 40 mm. dik. Ook voor tafelbladen van het exclusieve kopshout bent u bij ons aan het juiste adres.  Kopshout tafelbladen in eiken zijn direct online bij ons te bestellen in de webshop. Kops tafelbladen in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag.

 

 

 

designtafel

Designtafel

Niet alleen eiken, maar ook veel andere houtsoorten: wij leveren het allemaal op maat ! 

Geen zin in de meubelboulevard met al zijn standaardtafels ? Neem dan eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden ! Tafelbladen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Leverbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas, maar ook in het prachtige kopshout.

Naast massief houten tafelbladen, kunt u bij ons ook terecht voor een mooi stalen of houten onderstel. Stel dus simpel zelf uw tafel bij ons samen. Heeft u hierbij hulp nodig, neem dan gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie designtafel ?