Qatrina.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 t/m 17:00 uur.
Telefoonnummer: 053-4319811 of 06-13633474.
E-mail: info@qatrina.nl

Adres

Leemhof 44, 7531 AR, Enschede
Qatrina is onderdeel van Leemhof Architecten

Stuur een e-mail

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien vindt u hieronder het antwoord wel!

Wat zijn de te verwachten levertijden voor de diverse producten ?

Op onze website staan bij de producten de te verwachten levertijden vermeld. Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen deze periode bij u thuis af te leveren. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan hoort u dit uiteraard zo snel mogelijk van ons.

Kan ik mijn bestelling(en) ook zelf komen ophalen ?

Ja hoor, dat is mogelijk, maar alleen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Neemt u echter wel even van tevoren contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

Wat zijn de verzendkosten ?

Wij hanteren per bestelling 60 euro inclusief btw. voor het verzenden van onze producten binnen Nederland. Dit is met uitzondering van de Waddeneilanden. Woont u op een van de eilanden ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden u toch van dienst te kunnen zijn. )lees hier meer)

Kan ik mijn bestelling retourneren als het product niet aan de verwachtingen voldoet ?

Dit is uitsluitend mogelijk wanneer u bij ons een standaard product hebt besteld. Speciaal voor u op maat gemaakte producten kunt u helaas niet retourneren. (Lees hier meer)

Moet ik zelf thuis zijn op de dag dat mijn bestelling wordt geleverd ?

Ja, maar u hoeft niet de hele dag thuis te zijn. Onze koerier neemt op de dag van levering contact met u op wanneer hij/zij ongeveer bij u zal zijn. (Lees hier meer)

Ik ben niet zo handig. Kunnen jullie ook zorgen voor de montage van de producten ?

Ook dat is mogelijk. Wij verzoeken u hiervoor wel even contact met ons op te nemen om uw wensen precies in kaart te brengen.