boekenplanken notenhout

boekenplanken zwevend met blind ophangsysteem

Boekenplanken notenhout, op maat bij QATRINA

Ook boekenplanken notenhout kunt u helemaal op maat gemaakt bestellen bij QATRINA; Wij leveren ze tot op de millimeter nauwkeurig tot een lengte van wel drie meter ! Onze boekenplanken zijn eventueel te bestellen met een blind ophangsysteem, zodat deze als het ware ‘zwevend ‘ aan de muur te bevestigen zijn. U kunt kiezen uit 2 kwaliteiten notenhout: Prime en Superprime

amerikaans notenhout prime
noten prime
Amerikaans noten superprime
noten superprime

 

 

Wandplank met blind ophangsysteem

BOEKENPLANKEN MET BLIND OPHANGSYSTEEM:

  • tot 300 cm lang en  maximaal 29 cm breed. (Zonder ophangsysteem tot ca 4.00m lengte)
  • te bestellen in massief eiken in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, in noten prime of superprime, in essen, gestoomd kersen
  • met ophangsysteem zijn deze in 25mm, 30mm of 40mm dik te bestellen. Zonder ophangsysteem ook in 20 mm dik
  • een verjongde rand of boomstamrand is op aanvraag mogelijk
  • onbehandeld of gekleurd in een rubio monocoatkleur naar keuze. U bepaalt het zelf

legplanken met afgeschuinde rand  met rechte of afgeschuinde rand

 

Via onze webwinkel leveren wij boekenplanken van eikenhout in veelgevraagde lengtes in licht rustieke eiken kwaliteit met een standaardbreedte van 29 cm. Wilt u liever boekenplanken in notenhout? Geen probleem, neem dan even contact met ons op. Wij leveren boekenplanken op maat met en zonder ophangconstructie. 

Eiken boekenplanken zonder ophangconstructie bestelt u gemakkelijk zelf via deze link. De allerbeste kwaliteit tegen absoluut concurrerende prijzen. Ons hout is tevens duurzaam geproduceerd, en daarom ook allemaal FSC gekeurd. Massief eiken leveren wij in vingerlas en in doorgaande lamel, tot en met maximaal 40 mm dik. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm: andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

 

boekenplanken zwevend (met blind ophangsysteem)

Verschillende kwaliteiten eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten zijn mogelijk

Online kunt u bij ons Slavonisch eiken bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meterVeel langer en veel breder is mogelijk op aanvraag, dus neemt u hiervoor gerust even contact met ons op. Kopshout en vingerlas maken wij tot wel zeven meter lang. Doorgaande lamellen panelen langer dan 3,5 meter is lastiger: neem hiervoor even contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Bent u geïnteresseerd in onze boekenplanken notenhout ?