Blauwe stoel

houten tafel met 4 stoelen

Wilt u graag een blauwe stoel ? U vindt deze zeker in de collectie bij QATRINA

Gele stoel, blauwe stoel , groene stoel, oranje stoel; in onze collectie zitten allerlei hippe kleuren. Want een beetje vrolijkheid en kleur is altijd welkom, zeker in de keuken! Hier vinden tenslotte de beste gesprekken plaats, die spontaan ontstaan bij een bakje koffie of thee.

Het is van belang dat de keuken uw karakter draagt. Zeker aan de keukentafel, want de keuken is het hart van uw huis.

 

Het belang van een stoel

Een stoel moet natuurlijk ook nog eens lekker zitten. En gaat u voor een praktische stoel voor in de keuken met PU lederen zitting, of liever een fluweelzachte blauwe stoel voor in de huiskamer?

Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? En dan kunt u nog kiezen tussen het materiaal van het frame. Wilt u een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

En dan is er nog de keuze voor armleuningen: met of zonder? Een stoel met armleuningen maakt uw zit nog comfortabeler, maar is weer minder praktisch om snel in te gaan zitten. En dan moet de stoel ook nog leuk zijn om naar te kijken.

 

blauwe stoel

Goede prijs voor goede kwaliteit

Uw blauwe stoel heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij kunnen onze stoelen scherp aanbieden omdat we geen showroomkosten hebben.

 

Verschillende modellen stoelen

Er is volop variatie tussen modellen met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. In onze collectie zitten zeer veel verschillende uitvoeringen. Gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen, moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

 

Bespaar op vrachtkosten bij meerdere bestellingen

Bestelt u meteen ook een nieuw tafelblad of een nieuw onderstel bij QATRINA? Dan kunt u alles in 1 order bestellen.

 

Heeft onze blauwe stoel uw interesse?