blank eikenhouten tablet

blank eikenhouten tablet

Zeer gunstig geprijsd en op maat voor u gemaakt: een blank eikenhouten tablet

Op zoek naar vriendelijk geprijsd maatwerk ? Neem dan snel een kijkje op de website en laat u verrassen, want voor een blank eikenhouten tablet zit u goed bij QATRINA. Elke vorm kunnen wij maken, en elke afmeting is mogelijk. Maak er uw zelfbedachte trendy boekenkast van of gebruik het om er een prachtige tafel mee te maken.

Online kunt u bij ons heel gemakkelijk zelf een rechthoekig of een vierkant tablet bestellen. Voor andere vormen kunt u contact met ons opnemen: deze zijn mogelijk buiten de website om. Ovaal, ellips, druppel of iets anders speciaals: wij draaien onze hand er niet voor om. Bestel uw blank eikenhouten tablet op maat gewoon bij QATRINA.

Wij werken samen met geselecteerde bedrijven in verschillende Europese landen. Met hun professionele apparatuur gaan zij iedere uitdaging aan: niet alleen alle denkbare vormen zijn mogelijk, maar ook zogenaamde ‘specials’ zoals sleuven of sparingen uitfrezen. Wilt u dus graag iets unieks laten maken, dan zit u goed bij QATRINA.

Negen van de tien door ons geleverde tabletten zijn vervaardigd uit eikenhout. Hout dat exclusief door onze vaste producenten wordt uitgezocht op kleur en structuur. Wij werken niet met Europees eiken, maar met het veel hardere en mooiere Slavonisch eiken.
Eiken tabletten leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas in drie kwaliteiten: ons eiken is verkrijgbaar in rustiek, licht rustiek en in foutvrij. Naast tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn ook tabletten van kopshout mogelijk. Kopshout bestaat uit heel veel aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout en kunt u bij ons bestellen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten: acacia, essen, beuken en kersen.

Kijk even op onze website indien u op zoek bent naar tabletten gemaakt van een andere houtsoort dan eiken, want QATRINA is meer dan alleen eikenhout ! Onze categorie ‘andere houtsoorten’ vindt u hier. Al onze houtsoorten hebben een gegarandeerd hoge kwaliteit en zijn FSC gecertificeerd.

QATRINA heeft voor u ook nog massief houten panelen in standaardmaten op voorraad !

QATRINA levert ook massief hout direct uit voorraad ! Dus beschikt u over goed gereedschap en schuwt u zelf op maat zagen niet ? Neem dan meteen contact op of kijk op de website bij onze voorraad standaardpanelen. Wij leveren ze razendsnel thuis bij u af !

 

 

 

blank eikenhouten tablet

Eiken tabletten met doorgaande lamellen tot en met een lengte van 5 meter ! QATRINA kan ze leveren !

Eiken tabletten met doorgaande lamellen tot liefst 5 meter lang ! U vindt ze bij QATRINA !
Doe er uw voordeel mee en gebruik ze om er uw gedroomde superlange eettafel, bureaublad of keukenblad van te maken ! Extra lang is uitsluitend op aanvraag mogelijk: bel of mail ons hiervoor even.

Bent u geïnteresseerd in een blank eikenhouten tablet ?