blank eikenhouten paneel

blank eikenhouten paneel

Op maat voor u gemaakt voor een gunstige prijs: voor een blank eikenhouten paneel moet u bij QATRINA zijn

Maatwerk voor gunstige prijzen ? Met een blank eikenhouten paneel van QATRINA kunt u meteen aan de slag. Wij werken tot op de mm. nauwkeurig en iedere vorm is mogelijk, dus heeft u uw zinnen gezet op het zelf maken van bijvoorbeeld een fraai badkamermeubel, bureaublad of boekenkast ? Neem dan snel een kijkje op onze website. Eenvoudige vormen als rechthoekig of vierkant leveren wij direct online in onze webwinkel: andere, meer ingewikkelde vormen als ellips, ovaal of door u zelf bedachte vormen zijn mogelijk buiten de website om, op aanvraag. Stuur ons hiervoor een mail of bel ons even: onze contactgegevens vindt u hier. Voor een blank eikenhouten paneel hoeft u niet verder te zoeken: Tot op de millimeter nauwkeurig maatwerk vindt u bij QATRINA.

Professionele machines en vakkundig personeel is vereist, want maatwerk is meer dan alleen rechthoekige panelen op maat maken. Onze producenten hebben veel geld geïnvesteerd in computergestuurde apparatuur waarmee zij zo goed als alles voor u op maat kunnen maken: superingewikkelde vormen, maar ook bijkomende bewerkingen als het uitfrezen van sparingen of sleuven en het maken van bijvoorbeeld schuine randen aan uw paneel. Heeft u dus iets heel speciaals dat u graag zou willen laten maken ? Laat het ons weten en bel of mail ons even.

Wij leveren hoofdzakelijk panelen gemaakt van massief eiken. Het hout dat hiervoor wordt gebruikt is speciaal voor ons gekweekt en wordt op kleur en structuur geselecteerd: Slavonisch eikenhout. Prachtig mooi van kleur en (veel) harder dan het in de Benelux gangbare Europese eiken.
Slavonisch eiken is leverbaar in meerdere kwaliteiten: u kunt bij ons uw panelen bestellen in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken in doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding en samengesteld uit talloze vierkante blokjes: het zogenaamde kopshout. Producten gemaakt van kopshout zijn bij ons te bestellen in meerdere houtsoorten: wij leveren kops in eiken, in acacia, in essen, in kersen en in beuken.

In doorgaande lamellen en in vingerlas leveren wij naast Slavonisch eiken nog veel meer houtsoorten op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website. Voor massief houten panelen op maat gemaakt van FSC gecertificeerd hout moet u toch echt bij QATRINA zijn !

Goed gereedschap in huis ? Wij hebben ook veel panelen op voorraad !

Heeft u deugdelijk gereedschap in huis waarmee u zelf uw hout op maat kan zagen ? QATRINA levert ook massief hout direct uit voorraad ! Door onze transportdienst met een aantal dagen thuis bij u afgeleverd ! Geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze voorraadpanelen op de site.

 

 

 

blank eikenhouten paneel

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: doorgaande lamellen t/m 5 (!) meter lang !

Niemand anders kan panelen met dergelijke lengtes leveren: eiken in doorgaande lamellen met een lengte van 5 (!) meter ! Dus zoekt u een extra groot tafelblad, een XL keukenblad of barblad ? Bij ons is het mogelijk ! Voor meer info, gelieve even contact met ons op te nemen.

Bent u geïnteresseerd in een blank eikenhouten paneel ?