blank eikenhout

Zeer aantrekkelijk geprijsd en op maat voor u gemaakt: blank eikenhout van QATRINA 

Op maat voor u gemaakt: zo kunt u met ons blank eikenhout elke klus wel aan. Dus heeft u plannen om zelf uw badkamermeubel, keukenblad of tafelblad te realiseren: kijk dan snel op onze website voor de vele mogelijkheden !

Prachtig blank eikenhout: u bestelt het bij QATRINA heel eenvoudig online in een vierkante of een rechthoekige vorm. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen: deze leveren wij gewoon buiten de website om. Heeft u dus zelf een vorm ontworpen of zoekt u bijvoorbeeld Spaans of Deens ovaal eikenhout, neem dan contact met ons op. Voor maatwerk in elke vorm zit u bij ons goed.

Tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigd maatwerk vereist kundige vakmensen en professionele houtbewerkingsmachines. Beide zijn schaars en kostbaar, en daarom niet voor iedere willekeurige houtleverancier weggelegd. Wij hebben er daarom voor gekozen een samenwerking met specialistische bedrijven in het buitenland aan te gaan. Zij zorgen voor een continue hoge kwaliteit, maar nog wel voor redelijke prijzen. Daar plukt u dus weer de vruchten van !

Werkelijk alles kunnen zij voor u realiseren: niet alleen iedere vorm is mogelijk, maar ook voor extra bewerkingen zoals uitsparingen, afgeronde randen of ingefreesde sleuven draaien zij hun hand niet om. Bent u geïnteresseerd ? Bel of mail ons dan gerust even: wij staan voor u klaar.

Houtproducten gemaakt van eiken: dat is onze core business. Wij werken met Slavonisch eiken, een lichte eikensoort die voornamelijk in Oost Europa groeit. Wij leveren ons eiken in kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek in diverse standaarddiktes in doorgaande lamellen, in vingerlas en in onverwoestbaar kopshout. Ons kopshout is verkrijgbaar in eikenhout, in essenhout, in beukenhout, in kersenhout en gemaakt van acaciahout.

Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten op aanvraag. Waarom zou u verder zoeken ? Bij QATRINA bestelt u FSC gecertificeerde houtproducten voor zeer aantrekkelijke prijzen !

Voor u op voorraad in ons eigen magazijn: massief houten standaardpanelen in eikenhout en meer 

Snel geleverd door onze eigen professionele bezorgdienst, dus u hoeft niet heel lang te wachten voordat u met uw klus kunt beginnen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Kijk dan gauw op de website bij onze voorraadpanelen.

 

 

 

blank eikenhout

Blank eikenhout (uitvoering in 60 mm. dik kopshout)

Wist u dat wij ons eikenhout tot een lengte van maar liefst 5 meter kunnen leveren ? Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Absoluut uniek in Nederland en in België, want bij QATRINA kunt u eiken tot een lengte maar liefst 5 meter bestellen ! Geen enkele andere aanbieder doet ons dat na !

Een superlang tafelblad, een extra groot keukenblad of een mega barblad: het kan allemaal bij QATRINA !
Wij leveren extra lang niet alleen in vingerlas, maar ook ‘gewoon’ in doorgaande lamellen en in kops. Bent u enthousiast geworden, bel of mail ons dan voor meer informatie. Vriendelijk geprijsd maatwerk in elke door u gewenste afmeting en vorm ? QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in ons blank eikenhout ?