blank eiken

blank eiken

Exact op maat verkrijgbaar in iedere gewenste vorm: prachtig blank eiken bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Prachtig blank eiken in iedere gewenste afmeting en vorm: u bestelt het gewoon voordelig online bij QATRINA. Wij leveren via de website Slavonisch eiken in rechthoekige vormen en in een vierkante vorm. Buiten de online webwinkel om zijn op aanvraag echter ook andere vormen mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook voor organische vormen, ellipsvormen en ovaal bij ons terecht. Heeft u zelf een vorm bedacht die u graag zou willen laten maken ? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen deze vast wel voor u realiseren.

Omdat maatwerk niet voor iedereen is weggelegd werken wij al jaren lang samen met hierin gespecialiseerde bedrijven verspreid over diverse landen in Europa. Zij werken stuk voor stuk met de allernieuwste machines waarmee praktisch alles op maat voor u gemaakt kan worden. Alles computergestuurd en tot op de millimeter nauwkeurig.

Thuis vanaf de bank uw massief hout bestellen was nog nooit zo gemakkelijk: u kiest de gewenste eikenkwaliteit, de gewenste afmetingen en maakt een keuze uit de beschikbare diktes. Eventuele andere/tussenliggende diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Blank eiken is bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: in een foutvrije A/B-kwaliteit, een licht rustieke B/C-kwaliteit en in een rustieke C/C-kwaliteit. Ook voor andere houtsoorten dan eiken bent u bij QATRINA aan het juiste adres: klik hier voor ons overzicht of bel of mail ons even uw wensen.

U vindt bij ons uitsluitend FSC gecertificeerd massief hout: de hoogste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij leveren ons massief hout in doorgaande lamellen, maar ook met een zogenaamde vingerlasverbinding. Vingerlas kunnen wij tot wel 6 meter lang leveren !

Wilt u snel aan de slag kunnen en is zelf op maat zagen voor u geen probleem ? Dan zijn onze massief houten voorraadpanelen in standaardmaten misschien wel iets voor u. U heeft ze razendsnel in huis. Neem contact met ons voor de voorraad op dit moment of bezoek onze categorie ‘voorraadpanelen’ op de website.

 

 

 

blank eiken

Barblad gemaakt van kops Slavonisch eiken

Heeft u massief hout in extra lange lengtes nodig ? Wij leveren in doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang !

Massief hout in doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang ! Vrijwel niemand anders in de Benelux kan dit leveren ! QATRINA wel !
Online kunt u bij ons massief eikenhout tot 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen, maar buiten de website om is (veel) langer ook mogelijk. Stuur ons een mail met uw wensen of bel ons hiervoor gewoon even.

Exclusief op maat verkrijgbaar in eiken, in essen, in kersen, in acacia en in beuken: zeldzaam mooi kopshout van QATRINA. Wij zijn van alle markten thuis: doe er uw voordeel mee !

 

Bent u geïnteresseerd in ons blank eiken op maat voor u gemaakt ?