bijzettafels

Bijzettafels

Fraaie bijzettafels van QATRINA: voordelig en uit voorraad leverbaar 

Onze kant en klare bijzettafels bestelt u voordelig online. U kiest uit een groot aanbod fraaie bijzettafels compleet met een massief eiken blad. Kijk gerust even op onze website: de tafel die u zoekt staat er ongetwijfeld wel bij !

Om het onze klanten nog makkelijker te maken leveren wij ook losse onderstellen en tafelbladen: zo stelt u dus heel eenvoudig in een handomdraai uw eigen bijzettafel samen ! Wij hebben een overzicht van onze losse onderstellen op onze website geplaatst: klik hier. De kant en klare tafels leveren wij in diverse modellen in zwart poedercoat: onze losse onderstellen zijn in meer kleuren verkrijgbaar.

Gegarandeerde kwaliteit, met liefde gemaakt door onze producenten in Oost Europa: bijzettafels van QATRINA zijn een aanwinst voor ieder interieur. Ook complete bijzettafels voorzien van een massief keramiek blad zijn mogelijk: klik hier voor onze rubriek ’tafels met keramiek blad’ of neem even contact met ons op: u kunt ons bereiken per telefoon en mail. Team QATRINA helpt u graag !

 

 

 

Bijzettafels

Bijzettafel Britt

 

Bij ons is het allemaal mogelijk: een los onderstel met een bijpassend blad of een tafel helemaal kant en klaar 

Zoekt u een moderne tafel, of juist wat meer klassiek ? Bij QATRINA vindt u het allemaal. Complete tafels met een massief eiken blad, losse onderstellen en losse tafelbladen: het is allemaal mogelijk.

Wanneer u kiest voor een los tafelonderstel, dan kunt u bij de meeste onderstellen een keuze maken uit verschillende poedercoat afwerkingen. Staat nou net het door u gewenste onderstel er niet bij, of wilt u een van de onderstellen graag in een andere maat ? Neem dan contact met ons op, want doorgaans kunnen wij het onderstel dan op maat voor u maken. Onze losse onderstellen kunt u bestellen in meerdere RAL kleuren.

Een fraai bijpassend tafelblad is op maat bij ons te bestellen in Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn meestal ook andere houtsoorten mogelijk. Klik hier voor onze rubriek ’tafelbladen op maat’ en hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in onze fraaie bijzettafels ?