bijzettafel

bijzettafel

Bestel eenvoudig en voordelig online een bijzettafel van QATRINA

Een kant en klare mooie bijzettafel voor een redelijke prijs ? Dan zit u goed bij QATRINA, want u kiest bij ons uit een groot aantal stalen bijzettafels voor interessante prijzen. Het model dat u zoekt staat er vast wel bij !

Neem gerust even een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden ! Helemaal kant en klaar compleet geleverd met een vol massief eiken blad. Ook losse salontafelonderstellen en -tafelbladen zijn bij QATRINA leverbaar: Op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier. Onze salontafels zijn te bestellen in diverse modellen in zwart poedercoat: de losse onderstellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Absolute topkwaliteit, gemaakt door onze vaste producenten in Oost Europa: een bijzettafel van QATRINA is een zekere aanwinst voor uw interieur ! Naast salontafels met een houten blad leveren wij ook complete salontafels voorzien van een fraai keramiek blad: klik hier voor onze categorie salontafels met keramiek blad. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar per mail of telefoon, wij staan voor u klaar !

 

 

 

bijzettafel

Bijzettafel Britt

 

Aan u de keus: alleen een los onderstel of helemaal kant en klaar. Bij QATRINA kan het allemaal !

Complete salontafels met een eiken blad, losse salontafelonderstellen en ook losse bladen: alles is mogelijk bij QATRINA. Kiest u voor een los onderstel, dan kunt u in veel gevallen een keuze maken uit meerdere poedercoat afwerkingen. Staan de door u gewenste afmetingen er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want in veel gevallen kunnen wij het onderstel ook voor u op maat maken. De onderstellen zijn leverbaar in meerdere RAL kleuren.

Een los tafelblad op maat is altijd mogelijk in het fraaie Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag zijn andere houtsoorten doorgaans ook mogelijk. Klik hier voor onze categorie tafelbladen op maat en hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een mooie bijzettafel ?